Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Galaxy s5 neo nu se conectează la rețeaua WiFi

trasorv

Recommended Posts

Bună seara, știe cineva de ce nu se conectează la rețeaua WiFi un s5 neo ? Eu am încercat tot ce am știut dar fără niciun rezultat, îmi arată că se conectează dar nu se conectează . Am făcut și o captură de ecran pentru exemplificare . Câteodată se conectează pentru o fracțiune de secundă dar se deconectează instantaneu.Am resetat setările de rețea dar fără niciun rezultat....mai rămâne să resetez la valorile din fabrica dar aș prefera sa fie ultima varianta. Sper să îmi ofere cineva o soluție. ...

• Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• trasorv

13

• modoran

3

• Bercu Giuliano

2

• Mihai85

1

Resetarea sau mai bine wipe cache din modul recovery ar trebui sa fie solutia preferata ( cred ca ai datele sincronizate cu contul google ), urmata de resoftare daca nu da rezultate.

Pana la solutii hard extreme verifica continuitatea de la modul la antena prin conectorul autodeconectant si spring contact cu antena , la fel si springul de masa .

O resoftare ar putea rezolva problema ? Căci schimbarea cipului wifi deși pare simplă, e destul de greoaie întrucât trebuie dezlipit ansamblul display lucru care nu îmi place deloc că s-ar putea să scap de o problema și să dau de alta

Pana la solutii hard extreme verifica continuitatea de la modul la antena prin conectorul autodeconectant si spring contact cu antena , la fel si springul de masa .

Dacă ai putea fi mai explicit aş face imediat acest lucru

Intre timp am făcut o rescriere de soft dar totul este la fel ca înainte, totuși telefonul se conectează la rețelele wifi libere din oraș dar nu și acasă deși alte telefoane se conectează imediat cum introduc parola . Cum este posibil așa ceva ?

Trebuia sa spui de la inceput ce si cum.

Problema este la setarile routerului nu la telefon.

Vezi la filter mac adress sau daca nu esti sigur reset la router .

Așa cum am spus oricare alte telefoane pe care le-am avut acasă se conectează imediat cum introduc parola,de ce ar fi setările routerului cauza ?

Cum ti s-a spus, exista posibilitatea interzicerii accesului unui dispozitiv anume din setarile routerului. Se pare ca acel dispozitiv e telefonul tau. Cine are acces fizic la router a facut treaba asta.