Guest AdaAdryana Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Buna. Am achizitionat un televizor Vinchi de 61', dar am o mica problema. Nu-mi apare traducerea pentru posturile straine (ex: National Geographic), doar pentru Discovery Ro. Desi in meniu la traducere este setata limba romana. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat! Link to comment
mihai1979 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 televizorul nu face niciodată traducere . Dacă ești pe decodor satelit de la digi sau la alte firme vezi ca ai pe telecomanda de la decodor un buton sau opțiune din meniul decodorului sa facă traducerea . Acolo trebuie sa cauți traducerea . Dacă nu ești pe decodor atunci trebuie sa te uiți mai atenta la setările televizorului. Bafta !! Link to comment
Guest AdaAdryana Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Nu sunt pe decodor, ci pe cablu. Voi cauta mai atent. Multumesc! Link to comment
Spitfire Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Este necesar card CI+ de la distribuitorul de televiziune prin cablu, altminteri nu decodeaza subtitrarea. Cel mai bine este insa cu mediabox(si acesta are card, insa e un card SIM obisnuit, nu CI+).Din mediabox se iese cu un cablu HDMI, poti utiliza la maxim orice TV sau monitor care are intrare HDMI. Link to comment
doru3160 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Este necesar card CI+ de la distribuitorul de televiziune prin cablu, altminteri nu decodeaza subtitrarea. . N-are treaba cardul cu subtitrarea,ci doar cu receptionarea anumitor programe.Odata receptionate,subtitrarea se obtine din setarea tv-ului. Fara card CI+ , n-ai program receptionat,deci nici de subtitrare n-ai nevoie. Link to comment
Guest dani502017 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 televizorul nu face niciodată traducere . Dacă ești pe decodor satelit de la digi sau la alte firme vezi ca ai pe telecomanda de la decodor un buton sau opțiune din meniul decodorului sa facă traducerea . Acolo trebuie sa cauți traducerea . Dacă nu ești pe decodor atunci trebuie sa te uiți mai atenta la setările televizorului. Bafta !! Odata ce sunt transmise cu subtitrare trebuie sa le vada subtitrate ,nu are importanta ci+ sau decodor . Link to comment
modoran Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Nu neaparat, la unele daca nu apesi tasta LANG nu vede subtitrarea nici de al dracu' Link to comment
Spitfire Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Are treaba subtitrarea cu cardul CI+, la Digi se vede perfect imaginea pe DigiFilm sau pe DaVinci Learning si fara card, dar subtitrare ciuciu fara card! Si bibneintes, sa existe setarile corecte de limba. Link to comment
Guest dani502017 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Eu cred ca e la plesneala topicul asta,iti faci cont pe un topic cu nume de femeie sa intrebi lucrul asta cand un simplu telefon la distribuitorul de cablu si primea informatia. Asta e parerea mea!!! Link to comment
zvasile Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 te rog nu mai posta la ''plesneala'', ca uite asa dai curs la offtopic... Link to comment
Recommended Posts