Guest Bianu Gabriel Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Salut, Apelez la ajutorul vostru, sper sa ma puteti ajuta. Vreau sa instalez in autoturism aproximativ 4-6 prize USB de 5v/1a & 5v/2a si nu stiu daca exista un kit gata facut sau trebuie conceput de la 0. Link to comment
dan cod Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Eu mi-am făcut și modul DC-DC cu 2576 și am pus 2 USB .Avantajul e că merge de la 6V inclusiv 24 V la intrare. Link to comment
validae Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Luați de la Bazar (o opțiune) surse kit cu LM 2576 și alimentați câte o pereche de USB-uri din fiecare.Cu trei surse veți putea avea 6 mufe mamă USB, mai mult decât suficient...și modulele nu-s scumpe... Link to comment
MifTy Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Salut, Apelez la ajutorul vostru, sper sa ma puteti ajuta. Vreau sa instalez in autoturism aproximativ 4-6 prize USB de 5v/1a & 5v/2a si nu stiu daca exista un kit gata facut sau trebuie conceput de la 0. găseşti deja făcute pe ebay/aliexpress, sau olx, emag, etc, sau la orice magazin de... ăăă... "chestii" (că "piese" nu le pot spune)... accesorii auto care se respectă cât de cât. pe ebay/ali există şi unele conectabile cu cabluri, nu doar cu mufă de brichetă auto... mi se pare că au şi la mivarom... nu m-am uitat foarte atent la partea aia, s-ar putea să mă înşel... Link to comment
Mircea Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Mifty, recomandarea cu eBay si Ali sa o faci numai dusmanilor. Riscul e prea mare. O solutie DIY, cum i-a fost deja recomandat, prezinta mai multa incredere. Link to comment
Spitfire Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Care-i problema cu ebay?! Eu am comandat unele chestii pe ebay.co.uk si totul a decurs superb, transport complet in 3 zile de la momentul comenzii, marti dimineata facut comanda, vineri dimineata aviz de la Posta, pachet ambalat "aristocratic" cu jucarelele electronice in foaie de catifea rosie, etc. Normal, numai daca nu gasiti local, mivarom/tehnoelectric/optimus digital/etc. Link to comment
mac01 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 (edited) Eu am reusit sa-mi iau teapa pe ebay.uk...nu cu mult (10 lire)...dar mi-am luat-o...cu toate ca vanzatorul avea calificative bune! Comanda facuta in decembrie anul trecut...nici pana in ziua de azi nu a venit! Am facut comenzi in China de pe Ali si mi-au ajuns in doua saptamani...depinde de noroc si de cat de serios e vanzatorul....ca vorba aia....de escroci e plin pamantul! Edited June 10, 2017 by mac01 Link to comment
dan cod Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Eu am luat numai anul asta de peste 4000 de lei aparate de pe ebay și nu au fost probleme. Link to comment
Mircea Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Eu m-am referit la calitatea produselor. Daca vrei sa testezi incarcarea telefoanelor de sute de $ cu incarcatoare de 2-3$, atunci merita riscul. Link to comment
MifTy Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Eu m-am referit la calitatea produselor. Daca vrei sa testezi incarcarea telefoanelor de sute de $ cu incarcatoare de 2-3$, atunci merita riscul. şi bagi mâna-n foc că un încărcător pe care dai 100 CAD e mai de calitate ca unul care costă 2-3 CAD? şi trebuie să confirm şi eu ce-au spus colegii: nu am avut probleme cu ebay, ali sau banggood (la ăştia am cam renunţat din cauza preţurilor şi pentru că nu au o ofertă foarte variată), mai multe probleme mi-a făcut "minunata" poştă română, care-mi ţinea coletele în vamă luni de zile absolut degeaba! (ciudat, coletele întârziate în halul ăsta conţineau ecrane LCD... mă întreb dacă o fi vre-o legătură... celelalte veneau la vreme sau mai devreme...) ah, şi trebuie să adaug că dacă folosiţi ebay.co.uk, v-o faceţi cu mâna voastră: preţuri nejustificat de mari şi escroci la tot pasul. e plin pe net de recomandări "comandaţi pe ebay.com sau .au, nu pe co.uk!" Link to comment
Recommended Posts