Guest Dancescu Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Salutare!!! am si eu nevoie de un sfat, o povata de la cineva care ma poate ajuta int-o problema, adica: am o placa video model mai veche Winfast 3D S320D, si are o mufa de iesire pt tv pe S-Video mini-DIN6 si nu stiu unde sa gasesc adaptor pt ea la RCA sau Euroscart. Atentie!!! MUFA MAMA A PLACII VIDEO ESTE DE GENUL PS/2 , NU MINI-DIN4. Va rog frumos sa ma ajutati, sunt disperat!!! Chiar nu am idee cum sa rezolv chestiia asta, desi este banala pt altii (cunoscatori de asa ceva). Ma intereseaza o schema de adaptor sau cum sa conectez RCA-ul la placa video. :chior: VA MULTUMESC! Link to comment
ionut20 Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Arunca un ochi AICI ... merge si fara condensator :yawinkle: Link to comment
Blind Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Sunt cam pe langa, pt ca ai primit deja raspunsul, insa daca vrei sa faci si alte combinatii "periculoase" cu s-video vezi linkul asta http://pinouts.ru/Video/SVideo_pinout.shtml Link to comment
Guest Dancescu Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Va multumesc anticipat. Inca nu am incercat ce ce mi-ati timis. Imi cer scuze pt intarziere.... oricum voi incerca si .... va multumesc.Bafta in continuare. Link to comment
Recommended Posts