Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

AS2050 sa vedem ce putere debiteaza pe 4 ohmi ....

Guest viobio

Recommended Posts

Guest viobio

Deschid aici discutia despre antichitatea AS2050 .

De ce am cumparat antichitatea , ca sa fac ceva masuratori , sa vad ce putere poate debita cu ambele canale in sarcina , pe mine ma intereseaza sa vad puterea maxima pe care o debiteaza sustinut , in siguranta , cu distorsiuni minime , fara sa racesc radiatoarele fortat sau sa intervin asupra etajului final , adica o sa masor ampul fix cum a iesit pe poarta fabricii.

Vechitura asta nu prea imi da indicii cind a fost fabricata , pe unii condensatori scrie 1980 , 1982 , pe doi finali scrie 1982 , pe ceilalti scrie 1983 .

De functionat , functioneaza , cu micile probleme cauzate de potențiometre & comutatoare ,fapt normal , industria romaneasca nefiind in stare sa fabrice potentiometre sau conectica , comutatoare de calitate .

Singurele componente care au fost schimbate sunt patru rezistente ( 82 ohmi ) , poate a mai fost defect , nu am de unde sti , oricum nu este ciobanit .

Cind o sa am chef si timp , o sa-i montez un modul de cuplare a incintelor cu intirziere si protectie incinte ( in caz de cc pe iesire ) , o sa-si traiasca batrinetile in sala de repetitii , sa nu stea degeaba , o sa-i schimb potentiometrele cu Alpha , condensatorii de filtraj nu ii schimb , nu are brum si basul are 00 la putere mare ,daca isi da duhul in sala de repetitii , o sa modific etajele finale ( ma gindesc la finali MJ21194 si prefinali 15023/15033 ) , eu totusi sper ca nu o sa-mi dea de lucru .

Ampul a costat 240 lei , din care 90 transportul , mocangeala .....

O rugaminte , va rog sa nu imi dati sfaturi ce ati face voi cu el , am spus ce am avut de spus .

post-176980-0-98831000-1496578457_thumb.jpg

post-176980-0-19428700-1496578479_thumb.jpg

post-176980-0-92306700-1496578520_thumb.jpg

post-176980-0-44738100-1496578547_thumb.jpg

post-176980-0-31784900-1496579051_thumb.jpg

Edited by viobio

Pentru măsurătorile care vor pune capăt contrazicerilor privind performanțele acestui amplificator .

Ești singurul care a investit timp și bani pentru acest demers , asta in condițiile in care unii au acest amplificator acasă , dar nu au dorit să facă publice performanțele ...

Guest viobio

Pentru măsurătorile care vor pune capăt contrazicerilor privind performanțele acestui amplificator .

Ești singurul care a investit timp și bani pentru acest demers , asta in condițiile in care unii au acest amplificator acasă , dar nu au dorit să facă publice performanțele ...

Da , dar este o mica problemă , măsurătorile o sa le fac in laboratorul SC ELECTOMAGNETICA SA , problema este ca oricit as fi eu de prieten cu o anumita persoana , nu am acceptul sa fac poze acolo , de ce ... cred ca stii si tu de ce , asa ca o sa scriu doar ce au aratat aparatele alea , cine crede bine , cine nu ...asta este , m-am cam saturat de sportul " clinciuri cu diversi colegi de forum " , sincer , eu am cumparat ampul sa fac masuratori in primul rind pentru curiozitatea mea . Edited by viobio

Eu as fi curios de o comparatie de sunet versus acel Fisher cu lampi, mai bine zis ce ii lipseste AS-ului si daca are ceva in plus,asta daca respectiva comparatie este posibila si se poate face publica. In caz contrar, felicitari de achizitie.

Guest viobio

Eu as fi curios de o comparatie de sunet versus acel Fisher cu lampi, mai bine zis ce ii lipseste AS-ului si daca are ceva in plus,asta daca respectiva comparatie este posibila si se poate face publica. In caz contrar, felicitari de achizitie.

Lui AS2050 intentionez sa-i montez doua mufe de intrare RCA , antichitatea are mufe 5 DIN pentru intrari .

O sa-i pun undeva si un comutator , inaintea potentiometrului de volum , sa comut finalul pe preul lui sau pe intrarile cu RCA .

Dupa modificare o sa fac o comparatie de sunet intre AS2050 si Fisher X 1000 , o sa fac un test in orb , cu citiva oameni care sunt muzicieni , parerea lor a contat intotdeauna pentru mine , dupa test iti trimit pe pm parerile lor si parerea mea , iti trimit pe pm ca sa nu mai fac valuri pe aici

Am rugat un moderator sa inchida acest topic , pentru ca a inceput bascalia .

Edited by viobio

Parerile tale si mai ales ale amicilor tai muzicieni ma intereseaza si pe mine.

Daca nu uiti, te rog scrie-mi si mie pe mesaj privat.

Guest viobio

Parerile tale si mai ales ale amicilor tai muzicieni ma intereseaza si pe mine.

Daca nu uiti, te rog scrie-mi si mie pe mesaj privat.

Ok , o sa-ti trimit si tie pm.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines