Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sanyo CE17AT2-C


Recommended Posts

Buna ziua . Acest televizor este in stare de functionare , problema este ca nu gasesc telecomanda cu care sa pot intra in meniul de cautare sau televizorul este in meniu de hotel . Pe panoul televizorului sint 4 butoane : M , V- , V+ , SET ; butonul M face revenirea la setarile preferentiale ale imaginii si sunetului , cu butonul SET se poate alege culoarea , lumina , contrastul , claritatea , reglajul fin si programele , modificarea in fiecare caz facindu-se cu V- V+ . Am schimbat memoria cu una goala si in acest caz nu mai apare reglaj fin la butonul SET si pe ecran apare mesajul FACTORY . Procesorul este SDA 5251-A004 , calea comuna este cu TDA 8361 , pe sasiu am gasit scris ceva ce seamana cu versiunea de sasiu : EC-4A 14" 17" si este fabricat in Spania . Daca ma puteti ajuta cu o idee in acest caz , un dump sau daca este pur si simplu din cauza lipsei telecomenzii . Multumesc .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Revin cu acest post deoarece acum am gasit rezolvare la problema cu telecomanda si la intrarea in meniul de cautare a programelor . Telecomanda are codul 1AV0U10B17600 ( IR 373M cred ) iar pt. intrarea in meniul de tuning si autotuning se tine apasat butonul SET de pe panoul televizorului .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines