Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
stefank

Sanyo CE17AT2-C

Recommended Posts

Buna ziua . Acest televizor este in stare de functionare , problema este ca nu gasesc telecomanda cu care sa pot intra in meniul de cautare sau televizorul este in meniu de hotel . Pe panoul televizorului sint 4 butoane : M , V- , V+ , SET ; butonul M face revenirea la setarile preferentiale ale imaginii si sunetului , cu butonul SET se poate alege culoarea , lumina , contrastul , claritatea , reglajul fin si programele , modificarea in fiecare caz facindu-se cu V- V+ . Am schimbat memoria cu una goala si in acest caz nu mai apare reglaj fin la butonul SET si pe ecran apare mesajul FACTORY . Procesorul este SDA 5251-A004 , calea comuna este cu TDA 8361 , pe sasiu am gasit scris ceva ce seamana cu versiunea de sasiu : EC-4A 14" 17" si este fabricat in Spania . Daca ma puteti ajuta cu o idee in acest caz , un dump sau daca este pur si simplu din cauza lipsei telecomenzii . Multumesc .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revin cu acest post deoarece acum am gasit rezolvare la problema cu telecomanda si la intrarea in meniul de cautare a programelor . Telecomanda are codul 1AV0U10B17600 ( IR 373M cred ) iar pt. intrarea in meniul de tuning si autotuning se tine apasat butonul SET de pe panoul televizorului .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.