Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detalii STM32F429ZI

Guest GeorgeTrisina

Recommended Posts

Guest GeorgeTrisina

Salut

Cine a lucrat cu o asemenea placa de dezvoltare STM32F429ZI ? ar putea sa-mi dea si mie ceva detalii despre semnificatia pinilor (intrari / iesiri, etc)?

M-am uitat in fisa tehnica dar n-am prea inteles mare lucru despre pini. Banuiesc ca e ceva asemanator cu arduino.

Edited by GeorgeTrisina
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nico_2010

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Salut,

Ai postat gresit solicitarea, locul ei fiind la sectiunea ARM.

Va trebui sa o iei pe lungul si anevoiosul drum al lecturarii urmatoarelor documente:

- Foaia de catalog a microcontroller-ului (pentru pinout)

- Reference Manual pentru STM32F429ZI (circa 1200 pagini)

- Manualul de utilizare al librarilor HAL si SPL (peste 600 de pagini fiecare)

In plus, joaca-te cu exemplele din sectiunea Project Examples al folderului STM32CubeF4 (link:http://www.st.com/en/evaluation-tools/32f429idiscovery.html , Embeded Software), sau cu cele de aici STM32138

Ai mai avea nevoie fie de Attolic True Studio (varianta Lite), fie de CooCox IDE, sau System Workbench for STM32 (pentru dezvoltarea programelor si testarea exemplelor de mai sus). Link: https://my.st.com/content/my_st_com/en/products/development-tools/software-development-tools/stm32-software-development-tools/stm32-performance-and-debuggers/stm-studio-stm32.license%3d1496134062088.html

De asemenea, iti recomand sa descarci aplicatia CubeMX, tot de pe site-ul producatorului (dupa ce iti creezi cont).