Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LV2500-ZA

neculavasile

Recommended Posts

Salutari, la acest tv e problema cu t-con, pe el scrie model lc 320exn si p/n 6870c-0370a ,frige tot nu se poate tine mina pe integrate , are tl 2345m notat cu uc1, tp 113 notat cu u6 , tps notat u7, tps notat cu ls1 cel mai tare frige f puternic tl2345m in aceste conditii ecranul se imparte in 3 zone vertical o zona alba ,la mijloc dungi verticale si a treia mai gri cu dungi. Am scos pamblicele ecranul ramine cu lumina dar intunecata si t-con frige in continuare, tensiune alimentare 12v. Intrebare ecranul poate avea si el probleme ? in ideea ca as procura t-con. Nu cunosc amanunte de acest tv ,l-am primit. L-am probat pe scart si are sonor, pe antena nu e nimic ,poate ca e ramas pe scart. Daca cineva are un asemenea t-con sa ma sune. Multumesc si doresc sfaturi si pareri.

tel 0723999126

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• neculavasile

7

• Tavi

2

• dan cod

1

• ionel_tv

1

Top Posters In This Topic

Guest dani502017

Salut inainte de a procura alt t-con. ai masurat tensiunile pe t-con ? lumina aia este backlightul care nu are nici o treaba cu t-conul!!!

revin mai tirziu cu tensiuni masurate multumesc, am luat legatura cu otopeni ,miine primesc raspuns ,multumesc ,revin

am revenit si surpriza ,m-am uitat la cupla dislayului pe partea dreapta am vazut urme de oxidare asae o gospodina a avut grija sa-l arinjeze, il voi desface sa-l curat la pcb dreapta ,exista sanse la ecran? t-con e clar dus, voi incerca daca t-conul procurat va fi convenabil de procurat.

da, nu mai e nimic de facut traseul display conector e distrus ,totul e corodat inclusiv rama metalica, asa ca mai recuperez ce e de recuperat restul la gunoi, va multumesc de sfaturi.