Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
luk81

geamuri electrice pe skoda octavia

Recommended Posts

Salutari. A pus cineva geamuri electrice pe octavia? M-ar interesa daca se schimba numai macaraua si as vrea sa mai stiu un pret aproximativ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. :smt003 Se poate dar nu stiu sigur daca o sa ti se justifice costurile.La partea mecanica(macaraua) se da jos manivela si se monteaza motorul,sunt compatibile.Pe langa cele 2 motoare, iti mai trebuie un modul pt comanda lor(modul de confort) sarmele si butoanele(daca vrei si design atunci trebuie inlocuite si fete de usi.Ca pret 2 motorase cam 100 euro, modul de confort inca 100, restul inca aprox100, astea daca le iei second noi sunt mai scumpe.Piesele cam 300-350 euro, la care mai adaugi manopera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se pot pune fara probleme geamuri electrice pe Octavia. Kit-ul costa in jur de 180 Euro(pentru usile din fata, doar) si include setul de macarale, motorasele, cabluri, butoane. Asadar, se inlocuiesc vechile macarale cu altele noi. Daca doresti sa ai si functia confort, atunci treburile se mai complica putin. Dar cu o larma si un modul confort, scapi onorabil, zic eu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca vrei second, poti incerca la ateliere de dezmembrari auto ... iesi pe undeva pe la 100 ron cu motoarele, restul tine de cum sti sa te targuiesti ;)sambata am gasit 2 seturi de usi pt A6 combi, model de dupa 2000 cu 50 ron motorul :yawinkle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu in ce masura m voie sa pun linkuri - exista o firma in Timisoara si se ocupa de asa ceva - eu am luat pentru fosta mea SuperNova acum vreo 2 ani un set de macarale electrice - inlocuia perfect macaraua originala - si venea cu absolut tot (fire, stechere, butoane, papuci, cose)3 mil toata afacereasi faceau la vremea respectiva pt foarte multe modele de masinicalitatea - mai buine decat alea originale :yawinkle: daca imi dau voie moderatorii postez si un nr de tel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu cred sa fie vro problema ... oricum te rog scrie-mi pe privat numele firmei, eventual numaru de telefon, caci sunt in cautare de solutii cat mai complete de geamuri pt dacie :d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mersi mult baieti, o sa ma interesez si pe la mine prin oras sa vad daca gasesc, bineinteles ca nu as vrea noi pt ca se simte la buzunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.