Prekazi Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Asa cum intreb in titlul topicului...Ce este acest dispozitiv si la ce foloseste? Bine,imi cam dau seama ca se poate folosi la mai multe calculatoare si monitoare...dar nu stiu exact ce combinatii se pot face cu acesta. ...Spre exemplu pot sa conectez doua calculatoare la un singur monitor,sau invers?...Pot sa conectez calculatorul si un NVR/DVR la acelasi monitor? ...Trebuie driver? Link to comment
Stefan Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Este un switch KVM si poti conecta cele doua sisteme (PC / DVR) la un monitor / mouse / tastature si nu necesita drivere. Link to comment
Prekazi Posted May 28, 2017 Author Share Posted May 28, 2017 OK!...Am inteles!...Dar imi trebuiesc cumva doua cabluri speciale cu mufe de acelasi fel(tastatura si mouse) pe care trebuie sa le conectez la mufele consola?...Dupa care,celelalte capete in spate la calculator(tastatura&mouse)?...Sau invers?...Tastatura si muose-ul le conectez la consola,si restul dispozitivelor in spatele switch-ului?! Aveti cumva vreo schema,sau vreun link?...Ca nu vreau sa fac vreo nefacuta! Link to comment
Stefan Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Te uiti in manual si nu ai ce sa gresesti http://www.belkin.com/support/dl/e_series_manual.pdf Nu stiu cat de usor mai gasesti cabluri pentru ce ai nevoie, poate SH prin targuri sau pe forum. Link to comment
Recommended Posts