Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

led teletech

sorinpavel

Recommended Posts

Salut, inculpatul din atas palpaie ledul de power de 16 ori pauza 3 secunde si din nou la fel. As incerca o resoftare de pe stick.Daca are cineva vreun soft sau o sugestie e bine venit.Multumesc anticipat

P,S la masuratori tensiunile par OK

post-181551-0-87121600-1495651340_thumb.jpg

Salut, inculpatul din atas palpaie ledul de power de 16 ori pauza 3 secunde si din nou la fel. As incerca o resoftare de pe stick.Daca are cineva vreun soft sau o sugestie e bine venit.Multumesc anticipat

P,S la masuratori tensiunile par OK

Daca ne-ati putea spune si noua modelul display-ului,atunci ar fi fff fff bine . :reytre

Aaa,si nu in ultimul rand modelul tv-ului... pentru ca chassis-ul este vestel.

Totusi puteti sa incercati cu acesta.

17MB62-2.6 TELEFUNKEN_22LEDPVR_U158_FLASH.rar

Ecran AUO (este pe eticheta postata) model tv LCD26906HDR. Multumesc. maine pot sa va spun ce am rezolvat. L.E ce capacitate ar trebui sa aiba stick-ul?

Ecran AUO (este pe eticheta postata) model tv LCD26906HDR. Multumesc. maine pot sa va spun ce am rezolvat. L.E ce capacitate ar trebui sa aiba stick-ul?

Eu folosesc un stick de 2Gb, dar cred ca merge si de 4 sau 8Gb, procedura de resoftare cred ca deja o stii......

Costica din arhiva ce anume foldere incarc in stick?

Procedura de resoftare; tv scos din priza, stick introdus,tasta OK de pe tc apasata,introdus stecher in priza.Gresesc cu ceva? Merci

Costica din arhiva ce anume foldere incarc in stick?

Procedura de resoftare; tv scos din priza, stick introdus,tasta OK de pe tc apasata,introdus stecher in priza.Gresesc cu ceva? Merci

Da e bine asa, pe stick pui cele trei fisiere: mb62_en, mboot, usb_auto_update_mb62, succes

Merci Costica si Florin.Va tin la curent.O seara buna

Atentie ! Aceste fisiere sa nu fie bagate in nici un folder. Adica aceste fisiere sa fie bagate direct pe stick.

Iar stick-ul sa fie formatat in fat32, nu in format ntfs,ok???

Cu ff multa placere !!!

Edited by FLORIN IORDACHE

Eu folosesc pentru chestiile astea doua stickuri unul de 2Gb și unul de 4Gb.Cu astea am rezolvat tot până acum.

Legat de procedura tii ok de pe telecomanda până ledul incepe să pâlpâie des apoi lași tasta.

Nu toate stick-urile sunt BOOTABILE unele merg altele nu vrea , asa ca daca prinzi un stick ok si care booteaza atunci acel stik trebuie tinut doar pentru acest lucru

Guest dani502017

Exact Florin am patit si eu sa nu mearga anumite stickuri ,eu am un stick facut din mini card sd de 4gb cu adaptor usb si doar asta il folosesc la binuri

Salut colegi a mers perfect cu binul de la Costica :aplauze .Florine scuze dar pe al tau nu l-am mai probat.

Acum as dorii un bin pt stick la tv teletech

Model LED24127HDR

Pcb 17MB82-2

Ecran VES236wnec-02

Cu multumiri anticipate.

Florine scuze dar pe al tau nu l-am mai probat.

Nu face nimic,stati linistit !

Ma bucur ca s-a rezolva tv-ul !

Sa-l stapaniti sanatos !

O zi superba va doresc !

Acum as dorii un bin pt stick la tv teletech

Model LED24127HDR

Pcb 17MB82-2

Ecran VES236wnec-02

Cu multumiri anticipate.

Vedeti daca va ajuta acest link de aici : http://www.elforum.info/topic/123647-tv-selecline-17mb82-2-dump/

Acum m-am uitat dar sunt pentru ecran de 32 si sunt binuri pentru rescris memoriile.As dorii un upgrade de soft de pe stick.Merci