winstyle Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Salutare ! TV-ul din titlu are probleme cu luminozitatea , in sensul că ,deși este setată la maxim , imaginea este destul de ... intunecată ( nu se poate sesiza acest lucru din poze , de aceea nu am postat poze cu imaginea ) , iar distribuția luminii nu este uniformă pe tot ecranul .Jumătatea de jos este puțin mai luminoasă decât cea de sus . TV-ul are șasiu Vestel 17MB62-1 , sursă 17IPS16-4 , și display-ul din poza de mai jos Mă gândesc să-i modific backlight-ul , să-i pun LED-uri , in cazul in care nu găsesc lămpi de schimb . Dacă ați mai făcut o astfel de modificare pe un display cu diagonala de 19'' , aștept niște sugestii referitoare la kit-ul potrivit . Intre timp , voi căuta și eu . Display-ul conține două lămpi CCFL , deci ar trebui să ajungă două barete de LED-uri Știu să le adaptez , așa că nu-i problemă din acest punct de vedere . Link to comment
Guest dani502017 Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 (edited) Pai e simplu cauta un panel cu display spart de 19 si ai rezolvat problema le aranjezi pe panelul tau cum e pe panelul gasit eu asa procedez, Acum nu stiu la tine cum e dae ce am avut eu pana acum sub lampi e un plastic alb eu am scos platicul ala si am lipit baretele pe panel sa aiba racire si deasupra baretelor am pus folia alba gasita in panelul cu display spart Acum nu stiu cum sunt tuburile amplasate la tv-ul tau. Edited May 23, 2017 by dani502017 Link to comment
winstyle Posted May 23, 2017 Author Share Posted May 23, 2017 Da , bună ideea . Să văd ce găsesc pe net ... Link to comment
Guest dani502017 Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 daca nu gasesti imi spui si te directionez eu la cine are Link to comment
modoran Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Are la mivarom lampi de 19 inch printre altele la vreo 7 lei bucata, de ce sa te complici cu modificari ? Link to comment
Guest dani502017 Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Are la mivarom lampi de 19 inch printre altele la vreo 7 lei bucata, de ce sa te complici cu modificari ? Esti sigur ca are acolo? stiam ca sunt interzise la vanzare dar poate ma insel.Am vrut sa comand de la chinezi pt un 37" si mi-au trimis mesaj ca nu au voie sa le comercializeze in europa si sua. Link to comment
winstyle Posted May 23, 2017 Author Share Posted May 23, 2017 (edited) daca nu gasesti imi spui si te directionez eu la cine are Da . Voi căuta in zilele care urmează . Nu este ceva urgent . Și dacă e de la traf(trafuri)? Bănuiesc că ar fi intrat in protecție . Sper să nu fie . Le-am văzut pe cele de la miv . Cam ieftine , ca să fie de calitate ... Edited May 23, 2017 by winstyle Link to comment
winstyle Posted May 24, 2017 Author Share Posted May 24, 2017 Am desfăcut azi display-ul și am găsit lămpile innegrite la ambele capete . La capătul uneia dintre lămpi era topit izolatorul care acoperă conexiunea pe terminalul respectiv al lămpii . Sunt dispuse pe margini . Au lungimea de vreo 42,5 cm și diametrul putin peste 2 milimetri . Nu am găsit kit-uri backlight cu LED-uri pe site-urile din Romania . Oricum , vreau să-i pun tot lămpi . Acum , să văd unde găsesc unele potrivite . Link to comment
winstyle Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 Am comandat lămpi noi , au ajuns azi . In loc de 19'' , mi-a trimis de 22'' . Numai ''GENII'' pe site-urile astea de comerț )) Link to comment
dan cod Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Da și dacă le spui vor zice că ce contează. Link to comment
winstyle Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 Nu m-as mira ... Așa se intâmplă când toti idioții vând componente electronice . Link to comment
Guest dani502017 Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Nu m-as mira ... Așa se intâmplă când toti idioții vând componente electronice . Si ce au zis ca nu au de 19? sa suporte ei cheltuielile Link to comment
winstyle Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 I-am trimis mesaj .Este de pe oka . Am dubii că acceptă să plătească el cheltuielile suplimentare, deși este greșeala lui , nu a mea . Link to comment
Recommended Posts