Rx-Tx Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Buna seara, Am un laptop dotat doar cu port paralel (Thinkpad T41) insa am mare nevoie de un port serial pt o interfata. Intrebarea e: acest adaptor face o conversie corecta la port serial rs232 ? Adaptoarele alea usb to serial nu merg la ce am folosit eu, cica nu emuleaza nativ protocolul rs232 sau ceva de genul. Pe scurt, adaptorul de mai jos am sanse sa simulez un serial corect ? Multumesc Link to comment
digix Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 (edited) Pune un docking station si ai serial curat. Daca esti interesat cred ca mai am in plus o bucata. Edited May 22, 2017 by digix Link to comment
Ion_Bumbu Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Buna seara, Pe scurt, adaptorul de mai jos am sanse sa simulez un serial corect ? Multumesc Deloc, face trecerea de la serial DB9 la DB25. Link to comment
cianyika Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Sunt 2 chesti diferite: Paralel = LTP port Serial = Com port Asa ca nu ai cum sa faci conversie. ps. Adaptorul tau este pentru com de la db9 la db25 sau viceversa Link to comment
Den Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Cel mai bine e cu docking station,cum a scris si digix. Link to comment
Recommended Posts