Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
electronunervos

alarma ungo, determinare posibilati

Recommended Posts

buna ziua,

 

Am cumparat o Skoda Octavia model 2003 full. Cel de la care am luato ia pus alarma. Tipul: Ungo

 

Problema e ca:

vreau manualul alarmei, pt a putea vedea ce fct are, printre care ar trebui sa fie ridicarea geamurilor, etc. Am facut o poza telecomenzii. Precizez ca din cauza uzurii telecomenziii ia sau sters butoanele si ia picat stickeul cu ungo

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

identifica centrala alarmei (pe sub bord stanga pe undeva - o cutie neagra paralelipipedica in care intra cateva (3-4) stechere cu fire) si pe ea scrie tipul alarmei sigur

Share this post


Link to post
Share on other sites

alta idee decat cea a desfacerii bordului, pt ca e f strans, si pana ajungi la alarma inebunesti

Scoti comutatorul de lumini si introduci un soricel inauntru. La iesire(daca o vrea sa mai iasa de acolo) il rogi sa-ti spuna ce a vazut scris pe centrala alarmei. Iar acum serios: cat de stranse sa fie suruburile alea de nu se pot desface??? Ca alta solutie chiar nu vad sa existe sa ajungi la centrala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

indentifici firul de blocare de motor al alarmei(la armare iti da un minus permanent),desfaci fata de usa stanga,acolo vei gasi langa broasca un manunchi de fire 5-6,unul dintre ele daca ti minus pe el se vor inchide usile si va ridica geamurile,asta o vei face cu un bec de 12v gen plafonieradaca alarma are fir de confort closer il vei lega pe acela, cam greu pt un incepator, daca nu stii mai intreba, decat sa stricibafta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@electronunervos...daca spui ca Octavia 1 are bordul "strans" - mai bine du-te la un specialista sa caute alarma... :toimonster:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu respect. Mi-a dat altcineva manualul. Multumesc pt intelegere. La octvaia 1 are plastice pan si la pedale, nici daca vrei nu poti sa vezi nimik, nici un fir

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu am vrut sa fiu in nici un fel ofensatordoar ca Octavia este, ca orice VAG destul de "straightforward" - nu are cotloane sau locuri unde ajungi doar cu endoscopul :weedman: crede-ma sunt masini mult mai intortocheate (daca te-ai uita sub bordul actulaei mele Alfe 156 nu ai intelege cum naiba incap atatea tampenii sub bord...)si uneori daca nu stii bine ce faci e riscant sa strici ceva...numai binear mai fi o varianta de aflare a tipului - modelul asta de UNGO a fost montat de dealeri (porsche romania, avia etc.) prin 2000 - 2002 - eventual o vizita pe acolo - poate gasesti pe cineva de la service sa te lamureasca de modelul exact :yawinkle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.