Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma ungo, determinare posibilati


electronunervos

Recommended Posts

buna ziua,

 

Am cumparat o Skoda Octavia model 2003 full. Cel de la care am luato ia pus alarma. Tipul: Ungo

 

Problema e ca:

vreau manualul alarmei, pt a putea vedea ce fct are, printre care ar trebui sa fie ridicarea geamurilor, etc. Am facut o poza telecomenzii. Precizez ca din cauza uzurii telecomenziii ia sau sters butoanele si ia picat stickeul cu ungo

 

Posted Image

Link to comment
Share on other sites

Guest sirius

alta idee decat cea a desfacerii bordului, pt ca e f strans, si pana ajungi la alarma inebunesti

Scoti comutatorul de lumini si introduci un soricel inauntru. La iesire(daca o vrea sa mai iasa de acolo) il rogi sa-ti spuna ce a vazut scris pe centrala alarmei. Iar acum serios: cat de stranse sa fie suruburile alea de nu se pot desface??? Ca alta solutie chiar nu vad sa existe sa ajungi la centrala.
Link to comment
Share on other sites

Guest mircea2345

indentifici firul de blocare de motor al alarmei(la armare iti da un minus permanent),desfaci fata de usa stanga,acolo vei gasi langa broasca un manunchi de fire 5-6,unul dintre ele daca ti minus pe el se vor inchide usile si va ridica geamurile,asta o vei face cu un bec de 12v gen plafonieradaca alarma are fir de confort closer il vei lega pe acela, cam greu pt un incepator, daca nu stii mai intreba, decat sa stricibafta!

Link to comment
Share on other sites

nu am vrut sa fiu in nici un fel ofensatordoar ca Octavia este, ca orice VAG destul de "straightforward" - nu are cotloane sau locuri unde ajungi doar cu endoscopul :weedman: crede-ma sunt masini mult mai intortocheate (daca te-ai uita sub bordul actulaei mele Alfe 156 nu ai intelege cum naiba incap atatea tampenii sub bord...)si uneori daca nu stii bine ce faci e riscant sa strici ceva...numai binear mai fi o varianta de aflare a tipului - modelul asta de UNGO a fost montat de dealeri (porsche romania, avia etc.) prin 2000 - 2002 - eventual o vizita pe acolo - poate gasesti pe cineva de la service sa te lamureasca de modelul exact :yawinkle:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines