Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut CI TOP258MG produs de Power Integrations

Recommended Posts

Va salut,

Caut integratul din titlu, puscat intr-o alimentare de stand-by la receiverul Denon AVR-X1000.

Nu reusesc sa-l gasesc in toata Timisoara (Rubin, RET si chiar si un depanator), nici macar la TME, Adelaida sau Farnell nu-l au.

Poate aveti careva o bucata, sau ceva echivalent, daca scoate mai mult de 1A e chiar mai bine.

Va multumesc.

P.S. La RET aveau TOP258MN, dar din ce am inteles din datasheet nu sunt compatibile.

La Farnell am gasit TOP258EN dar are alta capsula si nu-mi dau seama daca e echivalent.

Edited by Logicon
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Logicon

4

• modoran

1

• winstyle

1

Top Posters In This Topic

S-ar putea să functioneze și cu TOP258MN . Incearcă-l . Nu cred că este scump . Probezi sursa separat după ce il montezi pe placă .

Eventual , ii lipești un bec cu două fire pe tensiunea de stand-by , ca sarcină artificială , când probezi sursa.

E la mouser in stoc, dar te costa mult transportul din cate stiu. Poate gasesti un coleg ce cumpara de acolo sa te ajute.

Da, am l-am văzut și eu la Mouser, 10 lei e integratul și 90 transportul. La produse de peste 210 ar putea fi transportul gratuit.

Am găsit și pe eBay la 2,5 $ dar durează cam două luni și nu știu dacă e original.

Gata, am rezolvat. Am citit mai atent pe data sheet si am observat că doar anumite modele sunt la 132 Mhz, așa că m-am riscat și am luat cu sufixul MN. Si e bun.

Va mulțumesc de ajutor.