Logicon Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 (edited) Va salut, Caut integratul din titlu, puscat intr-o alimentare de stand-by la receiverul Denon AVR-X1000. Nu reusesc sa-l gasesc in toata Timisoara (Rubin, RET si chiar si un depanator), nici macar la TME, Adelaida sau Farnell nu-l au. Poate aveti careva o bucata, sau ceva echivalent, daca scoate mai mult de 1A e chiar mai bine. Va multumesc. P.S. La RET aveau TOP258MN, dar din ce am inteles din datasheet nu sunt compatibile. La Farnell am gasit TOP258EN dar are alta capsula si nu-mi dau seama daca e echivalent. Edited May 22, 2017 by Logicon Link to comment
winstyle Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 S-ar putea să functioneze și cu TOP258MN . Incearcă-l . Nu cred că este scump . Probezi sursa separat după ce il montezi pe placă . Eventual , ii lipești un bec cu două fire pe tensiunea de stand-by , ca sarcină artificială , când probezi sursa. Link to comment
Logicon Posted May 23, 2017 Author Share Posted May 23, 2017 (edited) TOP258MN functioneaza la 132kHz in timp ce MG la 66kHz; acelasi lucru si pt EN. Edited May 23, 2017 by Logicon Link to comment
modoran Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 E la mouser in stoc, dar te costa mult transportul din cate stiu. Poate gasesti un coleg ce cumpara de acolo sa te ajute. Link to comment
Logicon Posted May 23, 2017 Author Share Posted May 23, 2017 Da, am l-am văzut și eu la Mouser, 10 lei e integratul și 90 transportul. La produse de peste 210 ar putea fi transportul gratuit. Am găsit și pe eBay la 2,5 $ dar durează cam două luni și nu știu dacă e original. Link to comment
Logicon Posted May 23, 2017 Author Share Posted May 23, 2017 Gata, am rezolvat. Am citit mai atent pe data sheet si am observat că doar anumite modele sunt la 132 Mhz, așa că m-am riscat și am luat cu sufixul MN. Si e bun. Va mulțumesc de ajutor. Link to comment
Recommended Posts