grasi Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 sa traiti domnilor as avea si eu o intrebare vreau sa mi fac cablaje cu hartie foto lucioasa dar nu stiu ce gramaj sa iau eu am facut cu hartie glasata merge dar ramane vopseaua de pe hartie ca e colorata am o imprimanta monocrom samsung cu toner ML2855ND ,am luat si hartie cretata de 115 g dar nu o trage imprimanta in schimb merge pe imprimante industriale aceasta hartie .ce hartie as putea sa iau si de cate grame .stima Link to comment
Guest Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Hartie foto, cat mai lucioasa. Gramajul nu are importanta. trebuie sa stii limitele imprimantei tale/ daca producatorul iti spune in carte ca trage de 80 si atat, atat ii dai. Daca spune ca trage pana la 300, ii dai pana la 300. Gramajul asta e de fapt tradus in grosime si de aici limitarile. cat poate imprimanta ta sa traga. Daca e groasa stai cu fierul mai mult pe ea. Eu mi le fac pe hartie normala si ma duc la xerox in oras si cer pe coala fotografica. Link to comment
Recommended Posts