Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ubuntu/debian work station life & net services

cavit

Recommended Posts

De cand cu acel ransomware ies pe net de pe un life ram fs, si nu este asa de rau sunt multe net sevices care fac treaba sa mearga, youtube merge ok, nici nu simt ca sunt pe un ram fs, pe forumuri, documente e.t.c.

Sunt foarte multumit cred ca o sa fac o instalare, dar pe un flash numa ca nu am acum un cititor de micro sd usb tot uit sa-mi iau cand ies.

Am mai avut in timp linuxuri incepand cu anii 2000, pe atunci i-mi setam serverul de x manual sa bag rezolutiile si refresh rate.

la un moment dat ma descurcam acceptabil pe consola cu destule utilitare si editorul, acum am cam uitat

La ubuntu stiu ca nu e definit un user de root dar poti intra in root la butare il poti defini cu comanda <passwd>

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Stefan

1

• cavit

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

cavit fara suparare dar parca ai descoperit gaura din covrig, asa lauzi acest "ies pe net de pe un life ram fs" (live?) de parca sesiune live a fost inventate ieri.

Primul linux live rulat a fost knoppix pe un PII ramas fara HDD, astfel proprietarul a rulat mult timp in sesiune live fara sa mai cumpere hard si sa reinstaleze vindoxul 98. Desi probabail sunt mai tanar ca dvs. asta se intampla prin ~2006.

Pana si CD-ul de "rescue" de la Bitdefender, si nu numai, are tot ce-i trebuie pentru o sesiune live office / net.