Florinel TV Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Salut , Detine cineva schema acestui telefon Vodafone VFD 600 , are o lamela de la cartela rupta si sa incercat lipirea ei la un alt centru de reparatii si cind a pus tabla de deasupra inapoi cind a lipito a luat si o rezistenta dupa virful letconului sau cu ce a lipito si acum nu stiu ce rezistenta trebuie sai pun in loc ca nu vede cartela , va multumesc Link to comment
ort3ov Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Sal ! Pune o poza cu pcb sa vedem ce s-a lucrat acolo ! Link to comment
Florinel TV Posted May 26, 2017 Author Share Posted May 26, 2017 Acolo unde este incercuit cu rosul era o gramada de fludor lam curatat bine si cred ca mai era ceva dar numi dau seama ce piese vin acolo , se mai vede in colt unde era tabla lipita ca este o gramada de fludor cum au lipit acolo tabla probabil ca nu au avut letcon cu varf subtire si au lungit fludor-ul pe o suprafata mai mare , eu iam pus o lamela provizoriu sa vad daca vede cartela si nu o vede si de aceia miar fi buna o schema Link to comment
Recommended Posts