Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LD465 - ZA - soc electric prin hdmi

Recommended Posts

Buna ziua.Am patit si eu un mic dezastru.

Televizorul conectat prin hdmi la calculator.Fiecare in prize separate,lungime cablu hdmi cam de 5 metri.Calculatorul legat la reteaua de 220v printr-un prelungitor cu intrerupator.S-a intamplat ceva la tripla (banuiesc intrerupatorul),cand s-a miscat de ea au sarit sigurantele generale de pe scara...Rezultatul este atat placa video stricata cat si televizorul,ledul rosu palpaie ritmic,nu mai raspunde la nimic.Banuiesc ca trebuie alta placa de baza la tv?Sau visez ca scap mai ieftin..

Daca le alimentez amandoua din aceeasi priza si inlatur impamantarea se scapa pe viitor de asemenea neplaceri? Stiu cum e impamantarea pe la blocuri..dar mai exista in ecuatie si cablul de antena.. Ulterior am observat ca acest tv are si impamantare.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Den

4

• Florian Ciobanu

2

• cristronic

1

• orgasmo

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deci clar alta placa.

Nu e la mine acasa si nici nu am cu ce sa masor cat de impamantat e .Au functionat cativa ani buni fara probleme,pana azi.Omul tot timpul freca intrerupatorul ala ,cand nu folosea calculatorul il oprea de acolo.

E la etajul trei apartamentul.Vrea sa repare televizorul,dar problema e pe viitorul apropiat,daca crapa iara.. O sa caut o firma care are cu ce sa masoare.

Acasa la mine le tin cum le tin,nu scriu sa nu dau idei tampite.

Nu cumva cablul HDMI a fost conectat in timpul functionarii? Tot asa mi-a zis si mie un client,ca nu a facut nimic la aparate dar sotia cand a sters praful,a miscat cablul care intra in TV si...........dezastru.

Acelasi lucru patit de mine la acelasi tv si mi s-a dus placa si cipurile de pe panglicile de la display, in plus si placa video de la pc,totalul a fost cam de 900 lei

Edited by Florian Ciobanu

Eram de fata cand s-a intamplat dezastrul,pur si simplu am auzit tripla caraind a contact imperfect.M-am informat,nu exista impamantare la nici o priza,cel putin nu in camera respectiva.

Cum fac sa separ complet cablu de antena de impamantarea lor....

Sper sa fie doar placa de baza defecta.Sursa este ok in televizor.

Edited by Den

Sper sa fie doar placa de baza defecta.Sursa este ok in televizor.

sper sa aiba mai mult noroc vecinul tau decat mine, parerea mea sa probezi si displayul inainte ca sa vezi daca merita cumparata placa, eu am cumparat displaiul de pe elforum si placa am primit-o noua contra servicii facute la un service tv

Multumesc de pont cu separatorul galvanic,poate gasesc unul cu transformator,cu acele condensatoare nu prea imi place.De testat nu am cu ce..oricum l-am debarcat dimineata in service,la mine a ramas doar placa de baza si cautatul.