Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema tv megavision dmq2035


Recommended Posts

multumesc frumos.nu stiu seria sasiu, este tv-ul prietenei mele, care nici macar nu l-am desfacut inca.imaginea isi modifica marimea, face ca toti draci, ea fiind din ploiesti am zis sa ma documentez intai si sa ma duc pregatit.ca am mai desfacut tv-uri care mergea si cand le-am zgandarit au decedats-au eventual am mai scapat o surubelnita prin el :weedman: cam care este diferenta intre sasie, banuiesc ca este vb de diagonala tubului, cu sau fara txt?multumesc frumos inca o data.

Link to comment
Share on other sites

sasiu cp-52 pe schema originala scrie c-52 procesor M34300M4-230sp alte IC TA8659an AN5515 STR50103 AN5862K TA8710S TA8701AN schema o am pe ha rtie format A2 daca vrei pot face un xerox si trimit prin posta .

Link to comment
Share on other sites

e tv-ul prietenei mele, care ma zgarie pe creier.intr-adevar sasiu este cp52 scrie pe placa c52in principiu imi trebuia sa vad ce componente are pe sasiu, eu fiind din buc si tv-ul in ploiesti sa stiu cu ce vin la mine.l-am desfacut, practic oscileaza sursa aiurea.m-am uitat empiric dupa consumatori puternici(am pus mana pe radiatoare, toate reci, mai putin radiatorul str-ului)daca se poate sa-mi dati schema pe net, bine, la varianta cu posta numai daca nu pot sa-i dau de cap.multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat pana acum, mai rar gasesti asemenea ajutor.

Link to comment
Share on other sites

inlocuieste c-urile din sursa (electrolitice) si schimba si c-urile din secundarul eiIMPORTANT daca ai de la trafo linii (unul dintre picioare) la masa printr-un cond de 22uf/250v (buster) OBLIGATORIU INLOCUIESTE-L cu unul noubafta! :smt006

Link to comment
Share on other sites

La defectul asta ai condensatorul C815 de 1uF/160V in sursa care trebuie inlocuit. Prin el se preiau impulsuri de frecventa liniilor (de la cele cateva spire bobinate extern pe miezul trafo linii) cu care se face sincronizarea sursei cu STR50103. Este defect tipic la acest televizor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines