Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips Professional LCD TV 26HFL5850D 26"

Recommended Posts

Am acest tv in Master Hotel,problema este ca nu am nici telecomanda de deblocare,de fapt nici'o telecomanda la el.

Poate cineva sa-l deblocheze din dump,acum nu stiu in care se afla ori in memoria 25P05 sau in flash nand..

La apasare tastei menu de pe panou afiseaza NOT AVAILABLE.

Pe mainboard este notat sasiul PNL 313912364461v1 W827.5 = BD 313912364471v1

Multumesc.

Edited by emy_dx

ai nevoie de o telecomanda speciala de service ( cea verde = cod RC2573/01 )

cu ea se poate modifica tv in tv normal :

tastezi lent secventa 0-2-4-9-9-5-Meniu

pe ecran apare mesajul [ TV Is Now In MTV Mode ] si apoi [ Please Do A Cold Start! ]

il scoti in acest moment din priza , il lasi 30 de secunde si il bagi iar in priza

si gata , e tv normal

Edited by Tavi

telecomanda service nu gasesc,si am inteles ca e si scumpa,am comandat tlc normala RC2573

Un dump daca are cineva.

Sasiu Q522.2E LA

Eeprom/Flash M25P05.

e prost , nu il baga in seama

sper sa il zboare cineva de pe forum cat mai repede ca pe mine ma dispera postarile lui de copil cretin

strica toate topicurile

Guest dani502017

sper sa il zboare cineva de pe forum cat mai repede ca pe mine ma dispera postarile lui de copil cretin

strica toate topicurile

Asta e si interesul lui sa strice toate topicurile !!!!

Guest UN CETATEAN

strica toate topicurile

Da a tu cine esti sa ma faci pe mine prost?Eu am cont de anul trecut,si pe tine de vad aici de maxim doua saptamani ca te dai mare cocos!

Guest cata82

Da a tu cine esti sa ma faci pe mine prost?Eu am cont de anul trecut,si pe tine de vad aici de maxim doua saptamani ca te dai mare cocos!

Uită-te mai bine cetățene la profil, Tavi dacă nu rata primul fu..ai probabil avea nepoți deseamă cu tine....

Edited by cata82
Guest UN CETATEAN

Uită-te mai bine cetățene la profil, Tavi dacă nu rata primul fu..ai probabil avea nepoți deseamă cu tine....

Eu nu stiu cine este,dar de ce ma face prost?Eu nu am jignit pe nimeni!La fel am patit si cu Marian ala,dupa ce i-am explicat cum functioneaza mosul m-a luat ca de pe ogor.

Guest UN CETATEAN