Guest mustei Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Va salut ! Manifestare defect imaginea buna , sunet bun dar are 2 cercuri pe ecran diametru cam 10 cm situat o idee deasupra mijlocului si diametru de 3 cm situat spre coltul din dreapta sus in care lipseste imaginea , fiind negre . Ciudat mi s-a parut faptul ca initial cercul mare a fost in zona de jos , unde apare scrisul , din spusele prietenului cu tv-ul, apoi a migrat unde am precizat . Cred ca este din ecran dar aceasta deplasare pare ciudata , macar pentru mine . Unde a fost in prima faza imaginea este acum Ok . Ce pareri aveti ? Link to comment
iuliantv Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 (edited) este copt displayul,o tampenie de gen tv,au sticla de protectie display,si din aceasta cauza caldura ramane in acest spatiu si ,,coace,, acea zona Edited May 15, 2017 by iuliantv Link to comment
Guest Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 este copt displayul,o tampenie de gen tv,au sticla de protectie display,si din aceasta cauza caldura ramane in acest spatiu si ,,coace,, acea zona Asa este ai perfecta dreptate colegu', am avut la reparat 2 bucati Thomson 30LCDB03 cu defect de sursa si aveau tot asa geam de protectie, in scurt timp se incingea foarte tare displayul, cu toate ca pe spatele displayului avea doua ventilatoare de racire stinga/dreapta, deci in concluzie, exact cum ai spus si tu aceste cercuri(sfere) apar datorita excesului de temperatura a displayului, indiferent ca are sau nu geam de protectie..... Link to comment
Recommended Posts