Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare Motorola GM600

son

Recommended Posts

Buna dimineata ,am aceasta mobila pe care doresc sa o programez pe cel putin un canal ptr. lucru pe satelit (AO-85 care este cam surd hi , adica am nevoie la emisie cam 20 , 25 w in uhf )...dupa cateva zile de navigare pe net nu am reusit sa o programez...adica :vreau sa folosesc un convertor usb la com gen PL2102...Am pus pe rand semnalele de la adaptor pe mufa rj45 de mic de la trx , semnalele.... si nu am reusit sa citesc statia...am folosit si un laptop mai vechi Compaq la 450mhz frq cpu , dar nimic....m-ar interesa sa aflu daca se poate prin mic si care sunt semnalele.si pinii..pe cele de functinare a microfonului le stiu......multumesc anticipat ..o zi buna...

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• son

2

Popular Days

Top Posters In This Topic

nimeni nu stie ? a-si vrea sa stiu macar daca se poate programa pe mufa de mike ..am incercat mai multe variante , cu semnale pe pinul 7 (rx,tx unite de la adaptor ) ,pinul 3 (hook) ba la masa ba la 1 sau la 1 prin 1kohm...etc dar nimic...sa fie pc-ul de vina ...nu stiu........sper sa nu fiu singur pe aici..eu vorbesc eu imi raspund....73'