Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Compatibilitate pini

Recommended Posts

Sanatate permanenta ! E vorba de SG6841S smd : 1- GND 2-FB 3-neconectat 4-Ri 5-RT 6-Sense 7-Vdd 8-Gate>scoase din cablajul unde e montat si din foaia de catalog atasata.Am disponibil SG6848 capsula normala care conform foii de catalog pinii nu sunt la fel.Pot sa-l resoclez doar pt. o proba ? Multam !

post-203762-0-55197600-1494794056_thumb.jpg

post-203762-0-48612000-1494794076_thumb.jpg

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Florinel TV

3

• surubarila

2

• validae

1

• ionel_tv

1

• 2 weeks later...
Guest theufomaster

Salutare.

Am un mouse cu conector PS2 si vreau sa schimb conectorul cu unul de tip USB.

E complicat?Trebuie piese electronice suplimentare sau se leaga firele direct?

Aceeasi schimbare vreau sa o fac si la tastatura.Mentionez ca am cumparat conector USB mecanic.Cu stima,si scuze daca.am postat eronat.

Uite asa ceva iti trebuie are un usb si doua adaptoare ps/2 pentru maus si tastatura adaptat la un usb , daca vrei iti dau un link pe mp cu magazinul unde are asa ceva , ca aici se considera reclama si nu avem voie

post-223979-0-91312200-1495816416_thumb.jpg

Guest theufomaster

Am revenit.

In urma butonarii pe net,am aflat ca nu la toate tipurile de mouse se poate inlocui mufa PS2 cu mufa USB.Acel adaptor cu cablu din raspunsul lui Florin,e o achizitie inutila la legatura banala a celor 4 fire.Placa de baza PC aferent PS2,are alte functii fata de USB(data+,data-).Acelasi aspect si la tastatura.Pe al meu l-am incercat (am eliminat PS2),dupa care a ajuns la gunoi fiindca nu era compatibil cu USB.Cu stima.

Am revenit.

In urma butonarii pe net,am aflat ca nu la toate tipurile de mouse se poate inlocui mufa PS2 cu mufa USB.Acel adaptor cu cablu din raspunsul lui Florin,e o achizitie inutila la legatura banala a celor 4 fire.Placa de baza PC aferent PS2,are alte functii fata de USB(data+,data-).Acelasi aspect si la tastatura.Pe al meu l-am incercat (am eliminat PS2),dupa care a ajuns la gunoi fiindca nu era compatibil cu USB.Cu stima.

Ce poza am pus mai sus merge 100% ca chiar astazi am dat la cineva un astfel de adaptor si merge , deoare ce inauntru are un integrat care converteste din portul usb in portul PS2 merge garantat , deci inauntru nu sunt doar firele lipite de la usb la PS2 ci este cu integrat , eu vam dat o informatie buna

eu am windows 7 instalat pe laptop si cind bag mufa usb de la acel adaptor se instaleaza prima data un driver si dupa aceasta merge tastatura si mous

Edited by Harhas Florin

Am revenit.

Am revenit.

Normal ca nu merge,ca sunt semnale diferite,una e PS2 si alta e USB...nu va mai luati dupa toti...

Depinde ce controller are mouse-ul respectiv, unele suporta si detecteaza automat ambele protocoale, la astea merg adaptoarele chinezesti cu sarme chioare in interior. Cele cu hardware dedicat ar trebui sa mearga indiferent de controller ( nu stiu insa daca vor functiona si in BIOS )

Normal ca nu merge,ca sunt semnale diferite,una e PS2 si alta e USB...nu va mai luati dupa toti...

Se vede ca repari doar tv-uri alb negru si nu ai auzit de convertor