Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta cu semnul ????????????????


Guest ge[]rge

Recommended Posts

Guest ge[]rge

sal am acasa 2 incinte gata proiectate si 2 dif atto de 300 w pe 8 ohmi model NO: bw-1212. cu diametru de 30 cm,si nu stiu cum sa las incinta inchisa sau deschisa stiind ca are vol de 45 litri imi puteti da un sfat?si adevarul ca nici nu prea am ampl mare de 25 W asta e!!!!!ma-m orientat la amplificatorul acela care il vinde vasile la 200W .

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply
Guest ge[]rge

in nici un caz nu schimb difuzoarele , pt ca amplificator cumpar de la vasile ala de 200W problema e daca fac fata difuzoarele alea la incintele de 45 de lam verificat asta si le-am testat cu prog WINisd si nu prea am fodt multumit si nu stiu daca e mai bine cu incinta deschisa sau inchisa ce parere aveti???????

Link to comment
Share on other sites

Guest ge[]rge

qts: 0,30vas: 130 lfs: 28 hzre: 5,8 ohmle: 2,60 cu bobina dublax max : 0 ???????????????????z: 8 ohmqms: 4.1qes: 0,3spl: 90 dbpe: 300 wbl : 0diametru 30 cm sd 0.27cam asta-i tot!!!!!dar iti spun sincer ca se aude misto pe ampl de 20 w mai ales cand le am sub masa pe boxeastept o parere!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines