Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inchidere automate porti batante


Postări Recomandate

am instalat o automatizare porti batante saimatic cu telecomanda 2 canale care functioneaza anormal dupa doua cicluri(un ciclu deschidere-pauza-inchidere)poarta actionata de motorul 2 cu avans 5..7 s pleaca prima apoi poarta 2 iar la inchidere invers ,la atreia comanda poarta actionata de mot 2 ramine intredeschisa(10cm),am observat ca poarta 1 la sfirsit de cursa are un ,,zvic,, si ramine ferma iar poarta2 ramine intredeschisa dar cu ceva cursa libera ,poate fi deplasata cu degetul-intreb pe cunoscatori motoarele or fi stinga dreapta si vazute de unde de afara ?are cineva documentatia im limba romina?deoarece am incercat traducerea cu un ,,romano-italian ,, si fiind limbaj tehnic nu pre inteleg.

multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vezi daca poti seta ca inchiderea/ deschiderea sa se faca si in functie de curentul prin motor. Am instalat una in trecut si se putea. Cand ajunge la capat de cursa poarta se blocheaza si motorul trage mai mult current cu rotorul blocat, atunci il opreste. Asta te ajuta si iarna daca portile sunt blocate cu gheata/zapada. Functia asta e independenta de timpul de intarziere la deschiderea/inchiderea uneia din porti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări