Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV PHILIPS SMART TV 3D Model : 42PFK6309/12

Guest Viorel CRISTEA

Recommended Posts

Guest Viorel CRISTEA

Intru pe Internet: TV afiseaza pagina de start cu dreptunghiuri >> Introduc adresa saitului dorit>>Intru in saitul respectiv: pe ecranul TV apare saitul respectiv>>Dau comanda "Inapoi": TV revine la pagina de start Internet cu dreptunghiurile, DAR SAITUL IN CARE AM FOST NU ESTE AFISAT IN NICIUN DREPTUNGHI, TOATE DREPTUNGHIURILE SUNT GOALE SI, DESIGUR, NU POT FOLOSI NICI FUNCTIA "Semn de carte"!

CE SE POATE FACE? STIE CINEVA?

MULTUMESC FRUMOS

Guest Viorel CRISTEA

SALUT PE TOATA LUMEA!

Urmare la TV PHILIPS 42PFK6309/12;

Nu gasesc nicaieri ce browser foloseste acest TV.

In saitul care descrie acest TV zice doar ca foloseste un browser Internet simplu, care are avantajul ca nu "prinde" virusi.

Precizez ca pana acum 2 saptamani TV mergea normal pe Internet, intram pe un sait, pastra saitul intr-unul din cele 12 dreptunghiuri si puteam sa ii aplic "Semn de carte".

Acum nu mai merge normal.

Adica, cu telecomanda TV, apas butonul TVEXIT>>apas bt Internet:se afiseaza ecranul cu aplicatii>>Browse on Internet:se afiseaza ecranul cu cele 12 dreptunghiuri si fereastra (ingusta/sus/dreapta) a browserului>>scriu in browser adresa saitului>>intru in saitul respectiv>>dau comanda "Inapoi" de pe telecomanda TV:apare din nou ecranul cu cele 12 dreptunghiuri, DAR TOATE SUNT GOALE, SAITUL IN CARE AM FOST NU APARE IN NICIUN DREPTUNGHI, ASA CUM AR TREBUI, DECI NICI NU POT FOLOSI BUTONUL "Semn de carte" CARE, IN MOD NORMAL , IMI MEMORA SAITUL RESPECTIV IN UNUL DIN CELE 12 DREPTUNGHIURI.

CE SE POATE FACE PT. CA TV SA REVINA LA NORMAL?

Precizez ca saitul care descrie acest TV este http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=ro&scy=ro&ctn=42PFK6309/12.

Multumesc frumos

l-ai incarcat cu prea multe aplicatii si saracul procesor nu mai are loc sa se desfasoare,atentie nu confundati acest smart cu un desktop sau un laptop care are hard.

Guest Viorel CRISTEA

Din fericire, astazi TV si-a revenit singur!

Adica pastreaza saiturile pe unde am fost si imi permite sa pun "Semn de carte" la cele care ma intereseaza, in limita celor 12 dreptunghiuri din ecranul "Internet".

Referitor la "descarca Chrome", Smart TV nu poate face asa ceva, nu are facilitatile unui PC.

Smart TV are browserul lui "din fabrica!" si gata.