Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina spalat Whirlpool - apa


anton_yo

Recommended Posts

buna seara (acum) ceea ce va intreb este: prin ce modalitate pot modifica masina de spalat Whirlpool model: FL 5064 pt a incarca mai multa apa, de exemplu sa incarce pana la jumatatea hubloului. stiu care este mecanismul care declanseaza atunci cand este apa suficienta, spuneti-mi va rog cam ce as putea face pt a incarca mai multa apa, si cum. ms

Link to comment
Share on other sites

multumesc am idee la ce te-ai referit..cu acel surub. presostatul este langa mecanismul de blocare al usii cuvei, insa este un butoias mic de plastic in care intra aerul de pe furtun cand se incarca cu apa..sper sa aiba acel surubel. nu m-am uitat inca, am asteptat un raspuns de la voi. am sa va spun daca am rezolvat. sau nu.

Link to comment
Share on other sites

am desfacut masina de spalat, am luat de langa usa de la cuva acea piesa in care avea un furtun pentru presiunea de aer..care sa faca contact. pe ea avea 3 suruburi mari de plastic sigilate cu vopsea , dar le-am slabit pe toate 3 si tot apa putina ia, in skimb observasem ca arunca apa in permanenta, kiar si atunci cand trebuia sa incarce apa. apoi am revenit la starea initiala a acelor suruburi.. daca vreti fac poza la acea piesa? am incercat sa gasesc o skema ceva pt acea piesa luandu-ma dupa modelul si seria scrisa acolo, dar fara rezultat. am desfacut-o, insa era un cauciuc pe care daca-l desfaceam nu-l mai puneam la loc, cu siguranta, asa ca am abandonat si am pus acea piesa la loc.. :goodman:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

merci de info, o lua apa mai multa dar nu o sa ia atat cat s-o vad eu la usa cuvei...am modificat acele suruburi, si observasem ca se dereglasera programele..arunca apa pe la jumatea programului de spalare..nu arunca cand trebuia..apoi am readus la aceeasi pozitie (aproximativ) acele suruburi.. :smt001 tot n-am reusit s-o conving sa ia mai multa apa.. :axe:

Link to comment
Share on other sites

pai si daca "merge super" cum spui ce mai vrei, sa vezi de ce merge, sa vezi mai multa apa in cuva(opreste masina si toarna cu galeata), sau sa o vezi ca nu mai mergesi baietii de la service ar face un banbafta mare si surubelnitza tare!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines