Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
anton_yo

masina spalat Whirlpool - apa

Recommended Posts

buna seara (acum) ceea ce va intreb este: prin ce modalitate pot modifica masina de spalat Whirlpool model: FL 5064 pt a incarca mai multa apa, de exemplu sa incarce pana la jumatatea hubloului. stiu care este mecanismul care declanseaza atunci cand este apa suficienta, spuneti-mi va rog cam ce as putea face pt a incarca mai multa apa, si cum. ms

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vezi unde ai presostatul ca are un surub de reglare. Trebuie sa aiba vopsea pe el, e sigilat.De acolo poti regla cantitatea de apa care sa-ti intre in masina

Share this post


Link to post
Share on other sites

multumesc am idee la ce te-ai referit..cu acel surub. presostatul este langa mecanismul de blocare al usii cuvei, insa este un butoias mic de plastic in care intra aerul de pe furtun cand se incarca cu apa..sper sa aiba acel surubel. nu m-am uitat inca, am asteptat un raspuns de la voi. am sa va spun daca am rezolvat. sau nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am desfacut masina de spalat, am luat de langa usa de la cuva acea piesa in care avea un furtun pentru presiunea de aer..care sa faca contact. pe ea avea 3 suruburi mari de plastic sigilate cu vopsea , dar le-am slabit pe toate 3 si tot apa putina ia, in skimb observasem ca arunca apa in permanenta, kiar si atunci cand trebuia sa incarce apa. apoi am revenit la starea initiala a acelor suruburi.. daca vreti fac poza la acea piesa? am incercat sa gasesc o skema ceva pt acea piesa luandu-ma dupa modelul si seria scrisa acolo, dar fara rezultat. am desfacut-o, insa era un cauciuc pe care daca-l desfaceam nu-l mai puneam la loc, cu siguranta, asa ca am abandonat si am pus acea piesa la loc.. :goodman:

Share this post


Link to post
Share on other sites

merci de info, o lua apa mai multa dar nu o sa ia atat cat s-o vad eu la usa cuvei...am modificat acele suruburi, si observasem ca se dereglasera programele..arunca apa pe la jumatea programului de spalare..nu arunca cand trebuia..apoi am readus la aceeasi pozitie (aproximativ) acele suruburi.. :smt001 tot n-am reusit s-o conving sa ia mai multa apa.. :axe:

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu cred, deoarece dupa cum spuneam am readus acele suruburi cam la aceleasi pozitii initiale, si merge bine. nu cred sa-mi faca vreo figura, deoarece a avut peste 10 spalari d-atunci pan` acum si merge super. :drinkers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai si daca "merge super" cum spui ce mai vrei, sa vezi de ce merge, sa vezi mai multa apa in cuva(opreste masina si toarna cu galeata), sau sa o vezi ca nu mai mergesi baietii de la service ar face un banbafta mare si surubelnitza tare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.