Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lg model 32lg2100 fara imagine.

Recommended Posts

Salut.

Acest lcd nu are imagine,lampile se aprind si raman aprinse,are sunet dar ecranul este neagru complet fara urme de imagine.

Sasiu LD91A/G

Sursa cu invertor EAX55176301/12

display sharp LK315T3LA57 cu t con incorporat CPWBX RUNTK DUNTK 4098TP.

Nu gasesc nimic suspect.

Poate fi din display?siguranta este ok pe lvds si exista 12v.

Tensiunile pe placa de baza sunt ok.

Guest dani502017

Salut.

Acest lcd nu are imagine,lampile se aprind si raman aprinse,are sunet dar ecranul este neagru complet fara urme de imagine.

Sasiu LD91A/G

Sursa cu invertor EAX55176301/12

display sharp LK315T3LA57 cu t con incorporat CPWBX RUNTK DUNTK 4098TP.

Nu gasesc nimic suspect.

Poate fi din display?siguranta este ok pe lvds si exista 12v.

Tensiunile pe placa de baza sunt ok.

ai verificat si tensiunile pe t-con

Cum pot lua semalul video din acest tv pt a il injecta in alt tv pt a ma convinge?

Cu cablu euroscart nu merge.

Cu hdmi sunt sanse?

Pt tcon am doar 12v.

Cred ca trebuie sa fie so 5v sau mai putin dar lipsesc.aici cred ca este problema.

Pt tcon am doar 12v.

Cred ca trebuie sa fie so 5v sau mai putin dar lipsesc.aici cred ca este problema.

ai verificat si tensiunile pe t-con

Corect,corect !

Chiar asta am vrut eu sa-i scriu acum...Dar tot asa sunteti putin mai repede de cat mine. :rade:

Dar totusi s-ar putea sa fie si display-ul cu probleme..pentru ca tin eu minte ca am avut si eu unul..tot cam cu acelasi simptom,dar nu era tot LG.

O seara minunata va doresc !

Edited by FLORIN IORDACHE
Guest dani502017

Asa am invatat eu de la un coleg inainte de a da vina pe display cum e si cazul de mai sus ,sa verific si tensiunile pe t-con ,daca sunt prezente toate tensiunile atunci putem banui displayul

Guest dani502017

Am doar 12v pe tcon.problema este ca acest display nu are tcon separat.o schema a acestui tcon gasesc?

Stiu t.conul este pe t-bar cea cu foliile acolo sunt niste tensiuni in afara de 12v pe care trebuie sa le masori

Guest cata82

Am doar 12v pe tcon.problema este ca acest display nu are tcon separat.o schema a acestui tcon gasesc?

Ce integrate sunt pe t-con?

Corect,corect !

Chiar asta am vrut eu sa-i scriu acum...Dar tot asa sunteti putin mai repede de cat mine. :rade:

Dar totusi s-ar putea sa fie si display-ul cu probleme..pentru ca tin eu minte ca am avut si eu unul..tot cam cu acelasi simptom,dar nu era tot LG.

O seara minunata va doresc !

Sanatate permanenta si scuze pt. interventia Off-Topic : d-le Florin chiar daca TV-ul pe care l-ati reparat era alt model ,n-ar fi bine sa stie si altii ce defect a avut si cum s-a rezolvat ?

post-203762-0-07375700-1494357904_thumb.jpg

Guest dani502017

nu cred ca gasesti schema

Nu gasesti schema pentru asa ceva, mai ales ca este si cu t-con incorporat, daca ai face niste poze clare cu tot t-conul(din bucati), cred ca te-as putea ajuta......

Posteaza seria (seriile) de la t-con sa vad poate am ceva notat despre el dupa cod......

Edited by Guest

Sanatate permanenta si scuze pt. interventia Off-Topic : d-le Florin chiar daca TV-ul pe care l-ati reparat era alt model ,n-ar fi bine sa stie si altii ce defect a avut si cum s-a rezolvat ?

Sanatate permanenta va doresc si eu dvs !!!

Da asa este,imediat va spun. Acest tv-u a avut sursa pulbere facuta de la un traznet. :reytre

O sa fac niste poze clare cu tconul si o sa le postez.

Momentan am tras tv ul pe dreapta ca nu este graba cu acesta.

Va multumesc la toti.