Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo cp185-L

ciuca paul

Recommended Posts

Va salut. La acest sasiu tv-ul comuta singur in AV si inapoi la program, am anulat tastatura frontala comutandu-i pin 7 (intr. de kei) la 3v ,am schim. mem. cu alt dump dar tv-ul are aceiasi manifestare.Perioadele de comutare sunt haotice ,nu are un interval stabilit.Personal dau vina pe procesor intrucat candva a fost trasnit dar cu alte probleme rog ceva sugestii..

Scuze,am postat de doua ori acelasi topic,rog moder. sa sterga unul din ele..

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radiotelegrafist

3

• ciuca paul

2

• iuliantv

1

• modoran

1

Popular Days

Da, folosesc cablu ca sursa de semnal si eu sunt in asentimentu d-voastra ,sursa de 3,3v este stabila ca deltfel si cea de 5v.Va multumesc..

pe traseul de la tastatura pana in procesor,nu mai sant ceva componente ? in general ceva condesatori pot provoca asemenea (efecte) relipiti procesorul,schimbati memoria,

Am ascuns offtopicul și ar fi trebuit să dau mai multe penalizări pentru offtopicul prelungit, dar trec cu vederea. Discuția offtopic a fost pe tema clonelor unor colegi. Folosirea de clone, pe lângă faptul că e contra Regulamentului, denotă și o lipsă de caracter, fiindcă dacă ești corect față de ceilalți nu ai nevoie decât de un singur cont. Dacă-ți vezi de treabă nu vei fi sancționat, iar dacă totuși ești vinovat de sancțiunea primită trebuie să-ți asumi cu demnitate răspunderea și să-ți ispășești ,,pedeapsa,, care de obicei nu e decât o pauză de câteva zile. Din păcate sunt prea mulți cei lipsiți de caracter...se știu ei care sunt.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines