Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

hyunday lcd fhd32hyc300

Recommended Posts

Defectu este cel din poza ,sasiu T.MSD309.68A 11383,pe scart si hdmi se vede corect,verificat cu esr toti condensatori sursa si main board,schimbat sursa de 3,3v care alimenteaza ci din selector care selector este pe main direct am schimbat quart din tuner,astep idei ca eu banui ci-ul din tuner sau cel mai improbabil vreun bit rog daca se poate si un bin panelul este T315HWO4

post-175282-0-17721000-1493988950_thumb.jpg

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• radutyu

6

• FLORIN IORDACHE

4

• Sorin Schiriac

1

• Florinel TV

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Schimbati tunerul !

cu siguranta tuner defect

Ups domnule,Dani ! Nu stiu cum ne potrivim noi sa dam amandoi in acelasi timp informatia... :56

Edited by FLORIN IORDACHE

Oare unde il gasesc este montat direct main board dar totusi as face o proba cu un bin daca exista

tda18723

post-175282-0-35311800-1493990598_thumb.png

Edited by radutyu
Guest dani502017

Schimbati tunerul !

Ups domnule,Dani ! Nu stiu cum ne potrivim noi sa dam amandoi in acelasi timp informatia... :56

Pai noi suntem pensionarii care stam la vanatoareeeeeeee......!!!!!! :ewryt45w :)

Oare unde il gasesc este montat direct main board dar totusi as face o proba cu un bin daca exista

Din experienta mea cu vreo doua tv cu acelasi defect ca al tau nu a ajutat binul am testat si fara rezultat. Poti face o poza a tunerului si codul de pe el?

Bine ca este vinat baban.ala e daca studiati mai atent e pus pe cablaj

Edited by radutyu
Guest dani502017

Pai nu are un tuner un asemanator tv-ul dvs???

pai nu erau ale mele,clienti.am schimbat tunerul cu totul.Trebuia sa aiba o eticheta cu un cod pe el sa-l cautam nu merita sa muncesti cu integratul sunt ieftine tunerele .

Stai putin ca nu am inteles este pe cablaj direct?

Edited by dani502017

iata

daca era in cutiuta lui era schimbat demult

post-175282-0-37051900-1493992126_thumb.jpg

Edited by radutyu

iata

daca era in cutiuta lui era schimbat demult

La asa ceva nu ma asteptam,dar oricum ce nu fac chinezi astea.... :qetrwe

Eu cred ca sunt in stare chinezi astea sa puna si boabe de fasole sau boabe de porump...daca ar functiona tv-ul... :rade:

Deci dac nu gasesc ci pe undeva aproape rog client sa-si ia un stb de la furnizoru de cablu si gata,asa veneau tv din germania pe vremuri cu selectoare defecte na ca am ajuns si noi

Guest dani502017

Deci dac nu gasesc ci pe undeva aproape rog client sa-si ia un stb de la furnizoru de cablu si gata,asa veneau tv din germania pe vremuri cu selectoare defecte na ca am ajuns si noi

Dificil de gasit ,sincer nici eu nu ma asteptam la asta,poate mai sunt si alte modele dar daca nu ai treaba cu tunerul nu ai de unde sti.Oricum bine de stiut.Da singura varianta un decodor de la furnizor cablu prin hdmi si a rezolvat problema si vede si mai bine.

Da poate sa se mute pe reteaua de televiziune Telekom,Digi sau alte retele....care foloseste receivere prin euroscart sau prin hdmi.