tiby_1981 Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Buna seara.Va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu o idee la tv de mai sus:nu imi apare meniul cand apas tasta MENU nu se intampla nimic,acest lucru este valabil si atunci cand apas tasta MENU de pe panoul lateral nu se intampla nimic toate celelalte comenzi sant 100% operationale. Placa de baza are codul BN41-00606A pe placa mai este scris ROME HOTEL. Tasta menu este functionala reusesc sa intru in service menu cu combinatia de taste INFO/MUTE/MENU/POWER in meniu service pot face back cu tasta menu,HOTEL MODE nu este activ,iar resetarea tv din menu service nu ajuta. Personal am ramas in pana de idei si nu mai stiu ce sa ii fac,va rog ajutor. Link to comment
radutyu Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 (edited) Se pare ca o sa-i trebuiasca flash pt un tv normal pina nu am pus altu nu a vrut sa intre in meniu Edited May 3, 2017 by radutyu Link to comment
Sorin Schiriac Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 reset factory din service menu. Link to comment
ovidiuiosif Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Se poate o fotografie cu pagina principală a service menu? Link to comment
paull00 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Incearca INFO - MENU - 0 - 1 - EXIT. Link to comment
SASSU Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 La amsung se cam intampla aceste anomalii,trebuie un soft nou si va functiona ok. Link to comment
serban Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Samsung-ul LE32R51BX are placa de baza BN41-00661A . Versiunea de televizor care o aveti ( BHX ) fiind special construita pentru hotel are alta placa de baza . Personal eu as cauta sa cumpar o mb facuta pentru modelul normal ( fiind model vechi sigur o veti gasi cu bani putini ). Link to comment
Recommended Posts