Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG LE32R51BH LE32R51BHX/XEC

tiby_1981

Recommended Posts

Buna seara.Va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu o idee la tv de mai sus:nu imi apare meniul cand apas tasta MENU nu se intampla nimic,acest lucru este valabil si atunci cand apas tasta MENU de pe panoul lateral nu se intampla nimic toate celelalte comenzi sant 100% operationale.

Placa de baza are codul BN41-00606A pe placa mai este scris ROME HOTEL.

Tasta menu este functionala reusesc sa intru in service menu cu combinatia de taste INFO/MUTE/MENU/POWER in meniu service pot face back cu tasta menu,HOTEL MODE nu este activ,iar resetarea tv din menu service nu ajuta.

Personal am ramas in pana de idei si nu mai stiu ce sa ii fac,va rog ajutor.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• radutyu

1

• Sorin Schiriac

1

• tiby_1981

1

• ovidiuiosif

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Se pare ca o sa-i trebuiasca flash pt un tv normal pina nu am pus altu nu a vrut sa intre in meniu

Edited by radutyu

Samsung-ul LE32R51BX are placa de baza BN41-00661A .

Versiunea de televizor care o aveti ( BHX ) fiind special construita pentru hotel are alta placa de baza .

Personal eu as cauta sa cumpar o mb facuta pentru modelul normal ( fiind model vechi sigur o veti gasi cu bani putini ).