Constantin73 Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Am o problema cu acest TV , banuiesc ca este din sursa , ca in secundarul choparului nu am nici-o tensiune. Pe condensatorul din sursa de 100 Micro 400V , am 305V. Am schimbat tranzistorul din sursa A1015 , dar tot nu-mi se aprinde ledul rosu . Am verificat condensatorii din secundar si diodele si sunt bune . Un ajutor va rog! Link to comment
dan-a2 Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 IN sursa ai doua rezistente de 120kohmi , verifica !! Link to comment
yokoono Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Pentru inceput verificati daca aveti tensiunea de stb si daca este conform documentatiei. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Pentru inceput verificati daca aveti tensiunea de stb si daca este conform documentatiei. Iar schema o poate lua de aici : https://elektrotanya.com/zander_ft2101_sch.pdf/download.html Link to comment
Florinel TV Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Aceste modele de tv au fost facute cu mai multe sasiuri diferite , eu astept sa spuna ce sasiu are Link to comment
dan cod Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Poate nici nu contează șasiul e sursa China clasica.S-a scris bine mai sus de start.Rezistentele. Link to comment
Constantin73 Posted May 2, 2017 Author Share Posted May 2, 2017 Va multumesc pentru sfaturile date intradevar au fost amandoua rezistente de 120kohmi . Link to comment
Florinel TV Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Va multumesc pentru sfaturile date intradevar au fost amandoua rezistente de 120kohmi . Se vede ca esti incepator , eu cu startul incep prima data cind repar o sursa fara tensiuni in secundar , eu am crezut ca esti pe meserie , dar se pare ca inveti , succes Link to comment
Recommended Posts