Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare tweetere


MihaiGSM

Recommended Posts

am tot incercat sa caut niste hornuri ptr driverele mele, dar din pacate nu am gasit ce imi trebuia(doar din alea foarte scumpe si nu ma indur sa dau atatia bani). as dori sa-mi recomandati niste twetere sau "super twetere" pentru boxele din imagine.de preferat e sa urce de la 2khz in sus pentru ca wooferele urca pana la 1500 hz.multumesc anticipat!aa, si sa fie maxim 50 ron bucata!

Link to comment
Share on other sites

daca wooferele nu urca numai pana in 1,5KHz atunci pune o medie daca vrei sa pui si supertweeter. APT 150 de la eminence ti-as sugera, poate ai alte preferinte :yawinkle: .Cu un tweeter nu ai cum sa cobori pana la 2Khz, cu un driver de 1" sa zicem ca ar mai merge cu un filtru pretentios cu o panta de minim 24db/octava. Dar de driverul de 2" nu ai bani si nu are rost sa-l pui la difuzoarele alea.Deci o medie si un supertweeter ar face treaba buna :yawinkle:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines