Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE32A430T1XXH

augustin

Recommended Posts

Sanatate ! O sa pun o poza cu defectul acestui tv ... Se poate sa fie defect softul si trebuie rescrisa memoria? sau defect T-Con ?

Main Board : BN41-00982A

Panel : V315B1 - L01 Rev.C5

IMG_20170426_162136.jpg

Sa jucat cineva in service sau este foarte posibil sa fie as15 defect de la mama lui au fost ceva loturi defecte o perioda

Am cautat un dupm pentru a rescrie memoria , dar nu am gasit .. AS nu cred ca e defect . am avut 3 bucati . doua au functionat fara probleme , Din 3 chiar asta defect sa ramana ultimul?

Edited by augustin

Am avut si eu unul care facea asa ca in #1 si a fost ecranul defect.

Hai nu mai spune , si eu am avut unul si a ajuns la ghena :rade:

Am cautat un dupm pentru a rescrie memoria , dar nu am gasit .. AS nu cred ca e defect . am avut 3 bucati . doua au functionat fara probleme , Din 3 chiar asta defect sa ramana ultimul

Eu stiu ca acolo la voi meserias nu este , dar uite ca sa ivit unul si mai ales aici pe forum , am avut defecte din zona ta si meserias erau canci , veneau la mine cu defecte de telefoane mobile care la voi nu se puteau repara , dar uite ca totusi mai exista cite un meserias si prin zona aia , eu tin sa cred ca nu ai sculele necesare asa ca nu te pot ajuta , si mai bine mergi cu el la un servis inainte sal strici mai rau decit este , sper sa nu o iei de rau ca stiu ce spun sanatate si numai bine va doresc

Edited by Harhas Florin

Sanatate permanenta ! OFF : cred ca-l subestimam pe @UN CETATEAN , cel cu gaurica in display , metoda despre care ati spus ca aveti cunostinta.Poza avand doar titlu informativ , fara comentarii , inseamna ca se poate schimba si ceea ce este denumit Liquid Crystal Cell.