Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Deblocare GPS PagineGialle

loleksibolek

Recommended Posts

Nu stiu daca e ok sa postez asta dar am cumparat la un pret simbolic (20 lei bucata) niste gps-uri PagineGialle de la colegul @anuntul dvs si m-am chinuit sa gasesc cum sa instalez alte harti acesta avand doar Italia.Asa ca daca a mai cumparat cineva si e interesat de modul de deblocare sa scrie sau sa-mi dea mp.Nu stiu daca e ok sa postez aici pasii ,sau daca postarea nu incalca regulile forumului.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• loleksibolek

4

• bugytech

3

• PINTI

1

Top Posters In This Topic

Acum Igo8 si Igo primo.Inainte cred ca navteq sau cam asa ceva.Da,il vede,cu Activesync.Trebuie doar copiat in el un fisier si inlocuit MobileNAvigator.exe

Soft-ul de navigatie (cu hartile) ruleaza de pe main flash sau de pe card? In functie de locatia hartilor (sau a folder-ului "content") trebuie modificat sys.txt pentru a putea accesa hartile.

Daca softul ruleaza de pe card, respectiv executabilul "MobileNAvigator.exe " , atunci se copiaza pe card in folder-ul "content", "map", noile harti. Se sterge folder-ul "save" si se copiaza in folder-ul "license" licentele pentru noile harti.. Sper ca am fost destul de explicit....

MobileNavigator e in MyFlashDisk iar hartile sunt pe card.Scuze,ma grabeam si n-am citit exact.

Edited by loleksibolek