Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme ciudate la cas auto kenwood krc17


Recommended Posts

Salutare tuturor ! Dati-mi si mie o idee despre urmatoarea problema. Casetofonul meu de masina Kenwood krc-17, rds, 4x45W, etc... se comporta de cateva zile ciudat. In sensul ca ba porneste finalul ba se opreste dupa nici o logica. Mai exact pornesc casetofonul de exemplu dimineata cand plec la servici, merge 20 de minute fara probleme, dupa masa cand ma intorc porneste, merg toate comenzile, rds-ul dar nu aud nimic in boxe. Am zis ca e de la caldura, se incinge masina se dilata ceva, vreun contact slab si de aia, pentru ca pe parcurs isi da drumu da cu noduri. Am luat la verificat toate mufele toate contactele, l-am desfacut, m-am uitat cu lupa peste tot, nici un contact slab sau ceva vizibil. Am refacut conexiunile..... aceeasi poveste. Aveti vreo idee ce sa-i fac? O fi eroare de soft? Sau de final? Chestia e ca faza cu caldura nu stiu daca mai tine, ca azi dimineata era rece, si tot n-a pornit finalu. Si nici nu si-a dat drumu in timpul mersului. multumesc anticipat pt raspunsuri.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

daca placa de baza e pe dublu placat(si cred ca e) sar putea sa ai o trecere prin placa cu probleme(si nu se vede cu lupa)la frig metalele se contracta si fisurile devin mai mari(de aia nu a luato cum spuneai mai sus)nasol defect, e de sapatrabdare si bafta!

Link to comment
Share on other sites

s-a rezolvat. nu avea nimic casetofonul saracu.... prin cate a trecut. Undeva pe traseul unui cablu de difuzor, din cauza presiunii sau cine stie ce, s-a ros si dadea la masa unul din fire, iar casetofonul intra in protectie. s-a schimbat cablul si acum totul e ok. multam de raspunsuri.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines