Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP6296A

dan cod

Recommended Posts

Cam asa arata aceasta sursa.0-60V/3A.Duce pana la 3,8A fara probleme.Ce secundar are traful cred ca ar duce daca se modifica si 5A lejer.

post-197538-0-24269800-1492765541_thumb.jpg

post-197538-0-45799400-1492765544_thumb.jpg

post-197538-0-06141600-1492765548_thumb.jpg

post-197538-0-15169200-1492765552_thumb.jpg

post-197538-0-54704700-1492765556_thumb.jpg

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dan cod

6

• alcon

4

• costi_b

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Și că sa spun tot era din state la 110V.Bine că cei care le-au produs le-au făcut să se poată face la 220V.Ambele trafuri(bine că m-am uitat și la cel mic)au avut posibilitatea de modificare pentru 220V.

Probata in sarcina nu cracneste deloc.

Cam asa arata aceasta sursa.0-60V/3A.Duce pana la 3,8A fara probleme.Ce secundar are traful cred ca ar duce daca se modifica si 5A lejer.

Bijuterii, bijuteriii, si numai bijuterii!

Manualul service l-am gasit dar efectiv nu m-am uitat la anul fabricatiei.Am masurat ceva conzi cu ESRul si sunt foarte ok.Probabil calitatea de atunci nu o sa o mai avem niciodata.

• 2 weeks later...
Guest poiu00

Te mai intalnesti cu asa ceva doar daca repari in domeniul militar sau medical, la home use niciodata.

Am vazut conzi perfecti in smps-uri de peste 30 ani, cu minim 8 ore pe zi de functionare, ceva elna aurii lowesr cu 135 celsius :)

Te mai intalnesti cu asa ceva doar daca repari in domeniul militar sau medical, la home use niciodata.

Am vazut conzi perfecti in smps-uri de peste 30 ani, cu minim 8 ore pe zi de functionare, ceva elna aurii lowesr cu 135 celsius :)

Eu am vazut in SMPS-uri numai conzi umflati...

Sursa asta a fost făcută în alta era nu ca cea de acum când NU TREBUIE SA TINA MULT.Efacuta pe viață.Si atunci așa erau și componentele.

Sursa asta a fost făcută în alta era nu ca cea de acum când NU TREBUIE SA TINA MULT.Efacuta pe viață.Si atunci așa erau și componentele.

Da, nimic nu mai este ca pe vremuri, acum totul se face la modul derizoriu, de unica folosinta!

Diferența față de astea de unică folosință, e ca la momentul când a fost nouă trebuia să decizi: îmi iau sursă sau apartament de banii ăștia?

Diferența față de astea de unică folosință, e ca la momentul când a fost nouă trebuia să decizi: îmi iau sursă sau apartament de banii ăștia?

Da, stiu, ca noi romanii cu saracia traditionala si caracteristica, avem tendinta de a gandi astfel, eu, de prin anii 70, in masura posibilitatilor, am inceput sa aplic proverbul englezesc:

"Sunt prea sarac ca sa-mi cumpar un lucru ieftin".

Edited by alcon