Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
ionut20

instalatie electrica DACIA 1310 '93

Recommended Posts

Am si eu nevoie de o schema cat mai detaliata daca aveti, a instalatiei electrice pt dacia 1310 berlina an de fabricatie '93, varinata cu torumetru.Vreau sa fac o schimbare complecta de tot ce inseamna cablu pe masina asta. Cand a cumparat taica-mio masina, adica acu 2 ani, a inceput si a bagat bani in reconditionare, astfel incat acuma e intro stare foarte buna, la capitolui interior/motor/caroserie/tren de rulare.Pe partea electrica, de cand am cumparat masina, nu s-a inlocuit decat bornele de la baterie, fisele, bobina de inductie, si bateria ... in schimb s-au adaugat am adaugat destule: un rc, un dvd-player, o statie, alarma+inchidere centralizata, deschidere portbagaj din telecomanda....La actuala instalatie nu imi place ca e vizibil imbatranita ... cabluri tari, si pe uzate de la caldura, functionare defectuasa a indicatorilor de bord :smt005 , si in plus, in compartimentul motor am resturi de la alta instalatie electrica, practic o instalatie jumate, plina de adaugari si mufe izolate .....Am fost in magazin si am gazit cablaraia de dacie, partea din fata, la 130 RON, pret acceptabil, dar ramane problema schimbarii.La un service cred ca e destul de mult schimbarea, iar electricieni auto nu cunosc .... dar inainte sa ma pun sa o schimb eu, imi trebuie documentatie calumea despre ea.Am cautat pe forumu de la daciaclub.ro si nu am gasit nimic calumea .... multa vorba, nimic clar :|Asa ca pls help .. orice indicatie, sfat, schema, e bine venita. :smt006

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai mai mult decat in cartulia lui nenea Mondiru nu cred sa gasesti. Si aia parca era pusa pe Daciaclub. Ma uit si eu, daca nu e acolo (desi ma indoiesc) o scanez eu. Vineri seara, ca pana atunci nu ajung la tara sa iau cartea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca la asta te referi ... nu?Mi-e sa nu difere fata de modelu meu de dacie .... la asta scria ca e pt dacii de dupa 85 ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.