kotezzyno Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 (edited) Salut am si eu chestia asta... tot ce stiu despre el e ca, este de 30A si este calibrat pe 05/04/2017, problema ar fii una la ce ma ajuta acest aparat, ce pot face cu el , si cu cat as putea sa il vand eu fiind incepator... nu prea cred imi va trebui. salut Edited April 16, 2017 by kotezzyno Link to comment
validae Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Tester de împământare, verifică rezistența unei împământări. Util pentru cei ce construiesc/testează împământări. Link to comment
maryuss2011 Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwjXj6uJs6nTAhVEShQKHfc4A_MQFggpMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.cordtest.com%2Fdownloads%2FAR_3130.pdf&usg=AFQjCNHspiU9IVaC5p9jE659qs3QLn4HEQ&cad=rja Link to comment
Mircea Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Stiu ca nu e problema mea, dar nu mai bine il inapoiezi de unde l-ai "gasit". Fiind proaspat calibrat, sigur cineva plange dupa el acuma. NB: Nu e prima oara cand intrebi forumul ce sa faci cu ceva proaspat achizitionat, dar scump, si de care nu ai nici o idee ce face. De nou, legal, il cumperi cu 1200USD. Ca informatie. Probabil il poti vinde cu 50RON. Link to comment
kotezzyno Posted April 17, 2017 Author Share Posted April 17, 2017 stai linistit nu plange nimeni nu pa el ofer toate seriile de pe el daca vrei sa verific daca ... este furat. Tester de împământare, verifică rezistența unei împământări. Util pentru cei ce construiesc/testează împământări. Mersi frumos deci la vanzare cu el... mersi Stiu ca nu e problema mea, dar nu mai bine il inapoiezi de unde l-ai "gasit". Fiind proaspat calibrat, sigur cineva plange dupa el acuma.NB: Nu e prima oara cand intrebi forumul ce sa faci cu ceva proaspat achizitionat, dar scump, si de care nu ai nici o idee ce face.De nou, legal, il cumperi cu 1200USD. Ca informatie. Probabil il poti vinde cu 50RON. Eu am mai intrebat chesti de genu? (La mine te referi?) Link to comment
Recommended Posts