Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest faraonu23

DMTECH DML-4126WX nu porneste

Recommended Posts

Guest faraonu23

Am luat un tv
DMTECH DML-4126WX iar cel de unde l-am luat mi-a zis ca nu se aprinde deloc iar cand l-am desfacut erau scoase cuplele la alimentare si pe la display, le-am cuplat la loc iar acu se aprinde ledu rosu de jos iar cand apas pe buton sau incerc cu telecomanda sa il aprind incepe sa se aprinda intermitent iar tv nu se aprinde, pe display e mort nici lumina niciun semn iar ledu rosu continua sa clipeasca si nici de oprit nu se mai opreste ramane pe intermitent. pe placa din mijloc am vazut si o improvizatie facuta am lipit eu acel integrat cum ar trebui normal sa stea dar tot nu se aprinde tv. vreo schema sau solutie sa il repar?

Link to comment
Share on other sites

Guest dani502017

pune si tu cod PB,sursa,display eventual o poza cu placa unde sa intervenit cu acel integrat,vezi condesatorii din sursa daca sunt ok,probabil vei avea nevoie si de rescriere eeprom,dar fara aceste date nu te putem ajuta.

Aaaa,,,si daca ai trece si locatia la profil ar fi excelent

Link to comment
Share on other sites

Guest faraonu23

sursa e ok are toate tensiunile care sunt scrise pe ea in dreptu iesirilor doar placa de baza in zona aia cred ca e nasoala cand am masurat la q584 nu are nicio tensiune pe el iar daca pun aparatu pe masurat diode imi arata numa scurturi si 2 ohmi cam peste tot in zona aia. am nevoie de o schema a placii de baza cea din foto atasate iar pe net nu am gasit decat sursa care e buna

Link to comment
Share on other sites

Guest faraonu23

LD are 18 in termintie amc nu avea 18 nici nu prea se vede tot in poza aia mai scria ceva jos da nu vad ce scria da nu are ncio tensune pe el nici la intrare nici la iesire am masurat cu el in standby si pornit cand clipeste si nmic imi tre o schema ceva sa vad ce il alimenteaza

Edited by faraonu23
Link to comment
Share on other sites

Guest faraonu23

nu stiu daca e bun l-am dezlipit si la fel nicio tensiune pe pinii lui, nu am nici altu sa incerc si am mai incercat sa dezlipesc pe 2576-3.3dd si s-au rupt 2 pini din el si nici asta nu il am sa il schimb. Am dezlipit fiecare ic sa masor daca e in scurt si cu ele dezlipite scurtu pe placa era dar tensiunile in intrarea placii le am pe toate

Link to comment
Share on other sites

Guest faraonu23

nu repar nimic acu doar incerc sa imiprocur documentatie si schema ca oricum nu am nici piese de schimb da macar sa stiu ce pot sa fac sa mearga abia de sambata urmatoare o sa ma apuc de el

Link to comment
Share on other sites

http://pdf.datasheetcatalog.com/datasheets2/24/246538_1.pdf

 

http://www.jameco.com/Jameco/Products/ProdDS/1390194.pdf

 

Trebuie scos stab. de pe placa si vazut daca dispare scurtul , si dupa asta trebuie alt stab. el este de 1,8v si cred ca alimenteaza procesorul , daca mai este scurt fara acel stab. atunci sunt putine sanse sa nu fie procesorul in scurt

Link to comment
Share on other sites

Guest faraonu23

adineauri am scos acest cip care e pe soclu cel incercuit cu rosu si a disparut scurtu pe moment dupa ce l-am pus la loc si l-am scos iar a aparut scurtu si cu el scos

post-252665-0-91647000-1492335821_thumb.jpg

Edited by faraonu23
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines