Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare Vodafone Smart II

surubarila

Recommended Posts

Sanatate permanenta ! Ii mai spune Alcatel V860 si am incercat doua SIM-uri (ORG/DGMobil) ambele activate si cu PIN-ul stiut dar nu le accepta.Se poate decoda ? Ce date trebuie si daca il pot face eu.Multam ! PS- cu cartela VF e OK. EDIT-am intrat la setari retea>cautare si mi le-a gasit pe cele doua , acum sa incerc din nou cu SIM-urile respective.

Edited by surubarila
  • 3 weeks later...
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• surubarila

2

• Florinel TV

2

• bugytech

1

• ort3ov

1

Se pare ca nu mai este nimeni meserias de telefoane pe aici , eu le mai repar dar cu decodatul nu , pentru ca nu am cu ce si nici nu prea ma intereseaza , poate totusi mai este cineva care va poate da un raspuns sanatate

Guest Semiparalelipiped

Buna dimineata,

Ma intereseaza o baterie SH (in stare de functionare, desigur) pentru LG L-Fino.

Are cineva?

Multumesc !

sPp

Buna dimineata,

Ma intereseaza o baterie SH (in stare de functionare, desigur) pentru LG L-Fino.

Are cineva?

Multumesc !

sPp

Colegu se vede ca esti nou si nu te supara pe mine dar nu poti intra pe un post deja in actiune , tu trebuie sa deschizi un topic in sectiunea cumparari adica aici http://www.elforum.info/forum/29-cumparari/ si vei gasi (sper) si sati treci locatia la profil ca altfel nu poti fi activ si iti va inchide topicul succes

Vodafone smart 2 (Alcatel V860) se face pe cablu. Pe IMEI poti incerca aici https://www.unlocksosogsm.ro/ dar necesita inregistrare si plata in avans. Daca erai mai aproape de Cluj, te ajutam eu, dar sigur ai si in zona ta, ai un service gsm care sa te ajute.