surubarila Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 (edited) Sanatate permanenta ! Ii mai spune Alcatel V860 si am incercat doua SIM-uri (ORG/DGMobil) ambele activate si cu PIN-ul stiut dar nu le accepta.Se poate decoda ? Ce date trebuie si daca il pot face eu.Multam ! PS- cu cartela VF e OK. EDIT-am intrat la setari retea>cautare si mi le-a gasit pe cele doua , acum sa incerc din nou cu SIM-urile respective. Edited April 15, 2017 by surubarila Link to comment
surubarila Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 Am mai incercat si tot nu vrea.Repet intrebarea : se poate decoda ? Link to comment
Florinel TV Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Se pare ca nu mai este nimeni meserias de telefoane pe aici , eu le mai repar dar cu decodatul nu , pentru ca nu am cu ce si nici nu prea ma intereseaza , poate totusi mai este cineva care va poate da un raspuns sanatate Link to comment
Guest Semiparalelipiped Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Buna dimineata, Ma intereseaza o baterie SH (in stare de functionare, desigur) pentru LG L-Fino. Are cineva? Multumesc ! sPp Link to comment
Florinel TV Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Buna dimineata, Ma intereseaza o baterie SH (in stare de functionare, desigur) pentru LG L-Fino. Are cineva? Multumesc ! sPp Colegu se vede ca esti nou si nu te supara pe mine dar nu poti intra pe un post deja in actiune , tu trebuie sa deschizi un topic in sectiunea cumparari adica aici http://www.elforum.info/forum/29-cumparari/ si vei gasi (sper) si sati treci locatia la profil ca altfel nu poti fi activ si iti va inchide topicul succes Link to comment
bugytech Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Vodafone smart 2 (Alcatel V860) se face pe cablu. Pe IMEI poti incerca aici https://www.unlocksosogsm.ro/ dar necesita inregistrare si plata in avans. Daca erai mai aproape de Cluj, te ajutam eu, dar sigur ai si in zona ta, ai un service gsm care sa te ajute. Link to comment
ort3ov Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Colegu daca nu ai rezolvat cu decodatu si ajungi pe la BISTRITA te pot ajuta ! Link to comment
Recommended Posts