Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TEA5101A merge inlocuit cu TEA5101B ?


Recommended Posts

Salut prieteni. La un TV Schneider STV 7056 diagonala 63 cm, am gasit finalul video (TEA 5101 A) scurtcircuitat pe pinul de alimentare. Il pot inlocui cu TEA5101B? Am cautat date de catalog pentru cele doua integrate si vad ca sunt cateva diferente dar nu prea stiu sa le interpretez. Daca s-a lovit cineva de un caz ca acesta il rog sa ma ajute. Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc Tavi pt raspuns si scuze pt intarziere. Am montat circuitul si am pornit tv-ul (sasiu DTV2) (mai intai am verificat sursa si schimbat electroliticii din zona TEA5101), si am dat peste alt defect TV porneste are inalta dar nu are rastru si sunet si nu merge nici o comanda de pe panou. Daca maresc Ug2 apare rastru cu cursa inversa. Tensiunile pe TK sunt ok, alimentarea placii digitale pare in regula, de ce nu merg comenzile? Cu alte cuvinte nu mai stiu ce sa-i fac, cand vad atatea integrate si cablaj dublu placat ma blochez cu totul. Ajutor, multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines