Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Autovehicule SH

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

@Dany_cta unde esti,fonta ca s-o alamesti?

@Dany_cta :91

http://www.elforum.info/topic/73434-sfat-achizitie-invertor/?view=getnewpost

 

Daca esti asa bun cu link-urile ia arata unde am zis eu ceva de alamire ?

Sau iar esti pe dinafara complet si habar nu ai cu cine vorbesti ?

 

Poate ar trebui sa iti pui lucrurile in ordine acolo in cap inainte sa postezi iar aberatii despre diverse persoane pe care le confunzi complet. Vezi ca exista doctori care te-ar putea ajuta.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Cetateanul asta e unul care bantuia cu alte id-uri si deschidea tot felul de topice cu m repara el televizorul cu briceagul si fierul de calcat pe post de letcon.

In opinia mea,e unul dintre cei care au sarit gardul si nu trebuie luat in seama,la fel si cu mesterul strungareata.

Vezi cazul alupoaie celestin &Co.

Editat de alinstegaru
Link spre comentariu

Cred ca ma confundati!Eu sunt @UN CETATEAN ,si am dreptul la opinii pe acest forum!Ca va convine sau nu ce spun,asta este altceva!

 

Dar cand spui minciuni despre mine ar trebui sa imi convina ?

Cum tot aberezi despre nu stiu ce alamiri cand eu nu am vorbit niciodata de alamire pe forumul asta nicaieri ? Nu am alamit niciodata, nu am echipament sa alamesc, nu m-a intresat alamirea niciodata si tu aberezi ca as fi spus eu nu stiu ce ? Asta deja mi se pare o problema clara la mansarda, si ar trebui tratata, altfel se poate agrava.

Link spre comentariu

Ia du-te ma tu pe forumul tau si faci ce vrei acolo, ai cate drepturi vrei, si lasa-ne pe noi astia mai sarantoci cu duhul sa ne caram crucea singuri ca ne-ai umplut de respect! Si daca tot ai drepturi pe forum, niste obligatii n-ai? Ca astea vin la pachet de obicei.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Ce l-am tinut ieri pe unu in curul meu. Mergeau mai lent, 70-80 pe banda intai, 2-3 masini, am trecut pe banda 2 cu scopul de a o intrece pe prima care era in fata mea si sa revin pe banda 1. In spatele nostru un km, liber, in fata liber. Cum am trecut pe 2, de la un km flashuri agresive din spate, ca sa ma dau ca de, trecea regele si ii ruginea audiu daca mergea incet. Cred ca de cel putin 100 de ori a dat flashuri si eu de-al dracului nu am mai intrecut masina de pe banda 1. Sensul celalalt era complet liber. A facut spume, a depasit pe linie dubla continua ca era sub demnitatea lui sa stea la coada la logan. De dat ma dau singur la o parte cand vad ca vine un grabit, dar sa imi dai flashuri nu merge cu mine. Mai ales de la 1km cu traficul gol, si in localitate ca sa mearga ciobanii cu 140.

Mai fa tu treaba asta si o sa te trezesti ca te depaseste unu si iti pune o frana de te faci terci.Eu am Land-Rover Freelander,si daca-mi faci una ca asta pe sosea,te depasesc si-ti pun o frana de-ti aduni masina cu matura.

Link spre comentariu

Ii sugeram sa isi faca si sa fie sef la el acolo, sa isi dea ordine si sa le execute singur... sa aiba ce drepturi vrea el.

Si pentru marele sofer,daca te duci la articolul 122 o sa vezi si de ce pleci batut din Craiova cand franezi brusc. http://www.clr.ro/Rep_dil_2002/..%5Crep_htm%5CHG1391_2006.htm

Si faptul ca merg cu 50 sau 70 in localitate e o obligatie, nu o optiune. E acelasi regim de viteza si pe banda 1 si pe banda 2 pe unde merg eu. Ma poti obliga sa maresc viteza ca sa depasesti tu? Eu nu vreau sa incalc legea la comanda luminoasa a unui lache care are cazan pe Bulgaria si se crede Alonso.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări