gigi56 Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Vin cu rugaminte catre dvs la acest TV cu problema de sunet , TV- ul functioneaza este imagine si sunet pe cablu si nu este sunet pe AV,iar sasiul este ;11AK30A14 . Va rog frumos sa ma ajutati unde sa varific sau sa schimb sa rezolv cu sunetul pe AV. Va multumesc. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Cu o memorie noua nescrisa ati incercat ??? Link to comment
dan cod Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Pe nici un AV nu are sunet?Este mono sau stereo?(banuiesc ca din telecomanda este setat care av sa mearga) Link to comment
BUGHIU Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 ....Pini de la mufa scart nu sant dezlipiti? Ma rog daca folositi scart-ul sau ...mufa rca!! Link to comment
surubarila Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 (edited) Cablul Scart/RCA e bun ? Din ce aparat iei semnal AV ? La mufele Scart de pe placa TV am gasit lipituri reci la pini ,, vezi si asta. Scuze d-le Bughiu , am postat "peste" dvs.. Edited April 11, 2017 by surubarila Link to comment
gigi56 Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 Buna dimineata, Scuze ca nu am raspuns la ideile dvs am fost plecat,mentionez ca nu este sunet pe AV si este mono ,pe telecomanda este MUTE si am deblocat si tot pe AV nu este sunet imagine este buna ,iar cablu este sunet si imagine. - pinii de la mufa scart de pe placa sunt relipiti si nu sunt pini dezlipiti - proprietarul nu foloseste cablu pentru receptiea imagini si sunetul si decodorul Asa ca va rog frumos pe dvs sa ma sfatuiti cum pot rezolva sa aiba sunet pe AV ce sa verific si ce sa schimb , pentru ca nu stiu nuu am avut probleme cu sunetul pe AV si nu am ideie ce poate fi defect la sunet pe AV. Va multumesc frumos de intelegere Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 https://elektrotanya.com/vestel_11ak30_dump.rar/download.html incercati cu acest dump. Link to comment
dan cod Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Eu as merge pe calea de sunet de la scart încolo să văd unde de întrerupe. Link to comment
gigi56 Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 - o sa verific cum spuneti dvs Dan cod , dar proprietarul spune ca sunetul a disparut treptat pana nu se mai aude nimic. Link to comment
dan cod Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Ce contează cum a dispărut.Trebuie văzut u de se i trerupe. Link to comment
gigi56 Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 - da am verificat toate traseile cu aparatul de masura din pnii de la mufa scart de pe placa si nu s-a gasit nimic intrerupt ,si am mai verificat si pesele smd in montaj si sunt in regula ,eu cred ca este ceva defect undeva dar nu stiu ce poate fii si unde ? Va multumesc. Link to comment
dan cod Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Nu cu aparatul de masura se verifica ci cu un amplif extern sau o boxa activa sau cine are cu un Signal tracer se merge pe semnal.Ce AK30 este exact sa arunc o privire pe schema? Link to comment
surubarila Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 AK30A14 (prima postare).In pin 14-EXT_AIN de la STV224x verifica daca ajunge semnalul audio. Link to comment
gabilungu66 Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 AK30A14 (prima postare).In pin 14-EXT_AIN de la STV224x verifica daca ajunge semnalul audio. Daca nu aveti ce a spus Dl. Dancod in postul #12 incercati cu o casca pe care o decuplati cu un cond de 10 micro. Link to comment
Recommended Posts