albasete Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 (edited) Salut. Sper ca am nimerit bine sectiunea, daca nu, rog un moderator sa mute unde crede ca-i este locul. Va rog frumos, cu ce programe desenati panourile frontale ? Pana acum 2 ani foloseam Front Designer 3.0, era free, acum cere bani. (cca 50 euro). Sunt alte programe free? Eu nu am gasit. Multumesc. Edited April 10, 2017 by albasete Link to comment
dan_b11 Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Front Panel Designer, eu asta l-am folosit la statia de lipit(se vede la topicul cu statia nostalgic cum a iesit). Partea proasta este ca nu are partea de desenat scale(cum are front designer). Link to comment
albasete Posted April 11, 2017 Author Share Posted April 11, 2017 Pai tocmai asta ma interesa in mod deosebit, desen scala. Link to comment
dan_b11 Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Si eu am cautat pentru scala dar nu am gasit sa fie si gratis. O scala simpla merge si cu asta(dureaza mai mult dar...) dar daca vrei ceva de gen logaritimic nu se poate. Link to comment
alcon Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Si eu am cautat pentru scala dar nu am gasit sa fie si gratis. O scala simpla merge si cu asta(dureaza mai mult dar...) dar daca vrei ceva de gen logaritimic nu se poate. Logaritmic? Pentru orice altceva in afara de audio (urechea umana), este oribil. Link to comment
Recommended Posts