Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
ole

Cod de securitate....unknown......la NOKIA

Recommended Posts

Salut. Am 2 telefoane NOKIA la care nu stiu codul de securitate. Cum pot sa-l resetez? Am incercat cu un program care cica calculeaza un "master security code" si care-l reseteaza atunci cand il introduc in locul codului pe care nu-l stiu, insa nu am rezolvat nimic. Aveti vreo idee ce as putea face, in afara de a merge la service???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce inseamna nu ai rezolvat nimic? Nu ai calculat codul sau codul a fost gresit? La service s-ar rezolva atat de simplu dar daca nu vrei sa mergi...Scrie aici:1. Tipul fiecarui telefon, seria IMEI si mastercodul care ti-a fost calculat.2. De cate ori ai introdus coduri gresite la fiecare telefon (nu stiu daca are vreo relevanta, dar spune)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am rezolvat nimic in sensul ca nu s-a resetat codul,respectiv nu am reusit sa accesez meniul la care imi cerea codul.Din ce am gasit pe google am inteles ca in programul respectiv scriu IMEI-ul si apoi codul pe care mi-l genereaza il scriu in locul codului de securitate, acolo unde am nevoie.Problema e ca imi zice ca e gresit numarul introdus.Problema cu mersul la service e ca nu e gratis....si cel putin...pt mine nu merita cat imi cere(sigur >10lei) pt un NO6110 si un NO1600. Nu mai stiu de care ori am introdus codul...pt ca intai am incercat cu ce-mi aduceam aminte(la 1600)...si la 6110....am incercat doar cu codul respectiv.Ce pot sa-i mai fac?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scoate-i bateria si asteapta cateva zile, apoi incearca din nou. Au o manie sa se blocheze telefoanele nokia daca bagi de prea multe ori gresit codul. Daca il bagi corect la un moment dat, iti va zice ca e gresit (la telefoanele mai vechi nokia asa se intampla)Ai incercat 0000 sau 00000 sau 12345 sau 1234 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

am sa incerc cu bateria scoasa.....dar stiu ca am lasat o noapte cu bateria scoasa(la 6110) si numai ceasul/data s-a resetat. La 6110 am incercat toate numerele de genul ala. La 1600 sigur nu e unul din alea ca l-am schimbat eu odata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca il lasi cu bateria scoasa nu ti se reseteaza codul de siguranta, citeste mai atent ce am zis mai sus. La un moment dat se "satureaza" telefonul de atatea coduri bagate aiurea, incat nici codul bun daca il introduci nu il mai recunoaste. Scotand bateria si lasandu-l ceva timp fara, te scapa de "saturatia" produsa anterior. Asta am zis.Codul de siguranta e stocat in eeprom, deci nu se sterge de la lipsa bateriei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.