Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Candy


Postări Recomandate

Va salut. Am și eu o problema. Ieri am cumparat din dedeman Pitești o masina de spalat automata Candy. Surpriza azi când am montat-o nu funcționează. Vreo 5secunde se aude un bâzâit și apare pe ecran E20.

Cei care se ocupa de garanție nu răspund la tel. Iar cei de la dedeman nu vor sa o primească înapoi pe motiv ca e folosită.

Poate ma sfătuiți în vreun fel.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Da am scos acele șuruburi. Tinde sa bage apa ai se oprește.

Am mai reparat mașini de spălat dar aceasta fiind în garanție zic sa nu umblu la ia.

Motorul se învârte dacă îl rotesc manual.

Bănuiesc electrovalva de la intrare dar cum am zis nu e normal ca un produs nou sa nu funcționeze și culmea sa îl repar eu când are garanție.

Link spre comentariu

Stii ce scrie in contractul tau? Ar trebui sa ai GARANTIE cel PUTIN 24 de luni ! Bineanteles,sa fie.."virgina"! :) Adica fara interventii...neautorizate,altfel pierzi garantia..! In caz ca NU recunosc(ei) ceea ce scrie in contract,te duci la OPC ! Citeste prima data cu ATENTIE contractul semnat de tine,ulterior ...ai sa vezi care este solutia potrivita ! Bafta ! PS.Sa ne spui cum ai rezolvat pana la urma...! :da

Oricum,stiam ca orice produs se poate returna in timp de 10 zile,din momentul cumpararii....!(in caz ca te razgandesti,nu incape in casa,nu se poate racorda la retea..etc!)! :nerv

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Nu mai stiu ce sa fac. Pe foaia de garanție scrie ca se returnează în 15 zile. Am fost la OPC astăzi și tot nimic serios ,m-au trimis la Dedeman sa le zic sa se ocupe ei de cei care fac service.

Deci nimic clar . Žnapoi au zis ca nu o primesc pentru ca nu mai e ambalata și e folosită.

Cei care fac service în Pitești sunt 2 firme. Uni nu mai au contract cu Dedeman și alți nu răspund la nici un telefon afișat pe garanție.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări