Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Rashad Ionita

Selector surse, si atenuator cu Atmega 32/324 si Tda7439

Recommended Posts

Buna seara, stimati colegi de forum.

Am dezvoltat de curand o schema de selector de surse, cu control volum si toate draciile, cu ajutorul a cativa colegi de aici de pe forum.

Ce rugaminte as avea de la dumneavoastra, da ma ajuta in dezvoltarea programului. Poate cu ajutorul dumneavoastra putem duce la acest micut proiect. (Acesta va fi insotit de tot, cablaj, schema, documentatie de punere in functiune si ce mai este necesar.)

 

 

 

Toate cele bune!

 

 

post-251612-0-20716300-1491157452_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

1 De ce ai mai deschis alt topic cu același subiect?

2 Care este contribuția ta reală la acest proiect cu excepția primei scheme de pe celălat topic, care a fost în realitate un dezastru din punct de vedere al concepției, căci în rest nu ai făcut altceva decât să desenezi cu foarte multe greșeli niște scheme după indicațiile celor care ți-au oferit ajutorul pe celălalt topic, greșeli corectate în final tot de către aceștia, că tu.... (mai bine mă abțin!)

3. Pe celălalt topic ai afirmat:

http://www.elforum.info/topic/123960-un-nou-selector-de-surse-si-alte-cateva-functii/?p=1515053

"nici nu mă apuc de scris rutinele pana ce nu va fi gata schema"

OK, schema e gata chiar daca contribuția ta la ea a fost minimă spre inexistentă - greșesc: consistentă în a o umple de erori.

Unde sunt rutinele?

 

LE

Evit deocamdată să menționez asemănarea izbitoare cu unii din mediul universitar din vechiul regim (niște nulități absolute) care se pretindeau a fi șefi de proiecte doar pentru că își puneau semnătura pe niște lucrări concepute de alții.

Edited by Real Minitehnicus
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines