Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fantana arteziana desteapta


vasy_gsm

Recommended Posts

Vreau sa fac acasa la mine la tara o fantana Arteziana la care noaptea as vrea sa se vada apa care se ridica in sus ,deci cumva cu ceva lumina dedesupt... Daca sunt ceva idei sunt binevenite,si va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Ai incercat sa cauti ceva pe google?

http://www.arteziene.lx.ro/

http://www.ornament.ro/fantani_arteziene.htm

http://www.sagaconcept.ro/

 

Ia legatura cu primarul sectorului 2, ca asta le are cu fantani arteziene, a umplut sectorul lui :smt001

In sectorul 3, la intrarea in parcul ior (aia dinspre campia libertatii) e o mare fantana arteziana, (defapt sunt mai multe) care noaptea e iluminata.

Daca esti din bucuresti, baga cateva ture p-acolo si vezi, fa-ti idee.

 

Pe partea de corpuri de iluminat si cabluri, daca nu uit, o sa il intreb pe proful de electrice si iti spun (insa asta joi...)

Link to comment
Share on other sites

Guest andreea

Luminile pentru fantani arteziene sunt speciale si se gasesc in comert spre exemplu in Pipera la Romstal. As dori sa va ajut si sa va ofer o solutie pentru fantana dvs dar acest lucru depinde de bugetul pe care doriti sa il alocati acestei fantani. Luminile la care va referiti sunt mai scumpe de obicei. Va mai pot sugera si altfel de decoruri mai ieftine cum ar fi broscutele care se aseaza in fantana luminate de o lampa situata deasupra fantanii - care va lumina si apa. Pentru bazinul din roca artificiala de la http://www.sagaconcept.ro se poate monta aceasta lampa chiar in suportul pentru ghiveci, ca sa nu se vada decat lumina lampa fiind acoperita de vegetatie. Aceasta se monteaza usor : bazinul se poate decupa cu flexul in locul dorit exact pe dimensiunea lampii, apoi se prinde cu suruburi lampa. Pentru un aspect deosebit exista o solutie ce se pune in apa si de senzatia de abur.

Link to comment
Share on other sites

Guest andreea

Apropos bazinul pentru fantana arteziana apare la Kanal D in eminsiunea Nora pentru mama iar in data de 2 mai 2007 a aparut in Evenimentul zilei la rubrica sugestii pentru gradina ca fiind un produs recomandat pentru decorarea gradinii.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines